Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht groep 4 De Ark Nieuw Vennep
Niveau
HBO
Toegevoegd op
11 juni 2018
Eind Datum
5 augustus 2018
Functie naam
Groepsleerkracht
Dienstverband
tijdelijk, vast
Aantal uur per week
0,4250
Organisatie
Stichting Jong Leren
Loon indicatie
LA/LB
Aanvang functie
1 augustus 2018
Website
Plaats
Heemstede

Enthousiaste leerkrachten gezocht!

Over onze school;
PCBS De Ark is een fijne, betrokken school in de wijk Getsewoud in Nieuw-Vennep. Wij ontwikkelen de kennis, normen en waarden van onze leerlingen om hen een goede basis te geven voor hun rol in de samenleving. Onze kernwaarden zijn aanpassingsvermogen, ruimte
en kracht. De Ark heeft een verrijkingsgroep en een plusklas. Wij werken met de Kanjertraining, Snappet, chromebooks en er is veel aandacht voor mediawijsheid. 

Het betreft een aanstelling i.v.m. ziektevervanging per 1 augustus 2018 t/m 21 oktober 2018 voor de woensdag om de week, donderdag en vrijdagochtend.

Ben jij een startende of ervaren leerkracht, houd je wel van een uitdaging en wil je je graag verder ontwikkelen? Bij Jong Leren krijg je hiervoor de ruimte!

Over Stichting Jong Leren
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs. Stichting Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. Onze slogan ‘De kunst van het leren’ betekent
dat wij gaan voor goed onderwijs verzorgen. Belangrijk hierin vinden wij vakmanschap, creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken.
Jong Leren staat voor: Ruimte geven, Elkaar uitdagen, Samen leren. 

Wij ontmoeten je graag!

 

– teamplayer 
– ICT vaardig
– kennis van de nieuwste vakdidactiek
– breed inzetbaar
– actieve en leergierige instelling
– evtentueel ervaring kleuteronderwijs
– creatief
 

Arbeidsvoorwaarden in overleg en afhankelijk van ervaring en opleiding. Bij gebleken geschiktheid is een vaste aanstelling bespreekbaar binnen Jong Leren.

Bij kleine vacatures is een aanvulling van je uren, een koppeling van twee vacatures of een deel meedraaien in onze invalpool altijd mogelijk – vraag er naar bij onze afdeling P&O!

Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:

  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.