Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht groep 5 Rotterdam
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
18 juli 2018
Eind Datum
18 september 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Groepsleerkracht
Provincie
Zuid-Holland
Organisatie
DIT IS WIJS Rotterdam
Website
Plaats
Capelle aan den IJssel

DIT IS WIJS Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Leerkracht groep 5 Rotterdam per

Ken jij nog die leerling in jouw klas die met jouw geduld en extra aandacht zich weer helemaal thuis voelde in de groep? Haal jij juist voldoening aan het helpen van deze kinderen die wat extra aandacht nodig hebben ten aanzien van gedrag en/of leerproblematieken.

Voor een dorpsschool in de regio van Rotterdam zijn wij op zoek naar een leerkracht voor een groep 5 met 14 leerlingen die extra aandacht nodig hebben.

Je bent in het bezit van een pabo-diploma. Je hebt ervaring in het speciaal basisonderwijs of wil hier heel graag ervaring in opdoen. Je bent 4 dagen beschikbaar in de regio van Rotterdam.

Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van
een coach
. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS
een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.