Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
leerkracht groep 7, ob en co-teachers gezocht
Niveau
HBO
Toegevoegd op
11 juni 2018
Eind Datum
31 juli 2018
Functie naam
Open vacature
Provincie
Zuid-Holland
Aantal uur per week
2,0000
Organisatie
De Kameleon 
Loon indicatie
LA
Website
Plaats
Rotterdam

De Kameleon  uit Rotterdam zoekt een leerkracht groep 7, ob en co-teachers gezocht per

Onze school groeit en een paar collega's is moeder geworden en gaat minder werken. Wij zijn super blij voor onze collega's en zoeken nieuwe collega's die ons fantastische team komen versterken met hun kwaliteiten!
Ben je flexibel, creatief en houd je van een afwisselende baan? Ben je toe aan een nieuwe uitdagende werkomgeving?Â
Ontwerp je graag je eigen lessen in een intensieve samenwerking met je bouwcollega's?
Houd je van het werken met kinderen in de bovenbouw, schakelbouw en onderbouw?

Wil jij je graag blijven ontwikkelen?

Sollciteer dan op onze vacatures en word onze collega:
– voor groep 7 of
– voor de onderbouw of
– co-teacher van de bovenbouw of schakelklassen voor nieuwkomers
Lees meer over het profiel van groep 7 in de bijlage.
Ben je geinteresseerd in de functie van co-teacher? Neem dan contact met ons op.
Ga voor een indruk van onze school naar:Â
https://www.facebook.com/osbsdekameleon

Nadere informatie en solliciteren:
Firdevs Durgut
directeur osbs De Kameleon
06-52416410

De Kameleon is een openbare en sportieve basisschool met twee locaties gelegen in de wijk Carnisse in Rotterdam-Zuid. De school valt onder stichting BOOR. Met 4 schakelklassen 1e opvang aan nieuwkomers, 2 groepen nul en 16 reguliere groepen biedt de school jaarlijks onderwijs aan 480 leerlingen van 32 verschillende nationaliteiten. Onderwijs waarbij niet alleen de cognitieve, maar ook de sociaal-emotionele, brede, motorische en fysieke ontwikkeling van de leerlingen centraal staan.

Missie en visie
De Kameleon heeft de ambitie om uitstekend onderwijs te realiseren dat op maat, toekomst- en oplossingsgericht is, uitgaat van diversiteit en wordt gegeven vanuit de passie voor het kind. Deze ambitie realiseert het team door uitdagend, ondersteunend en kansrijk onderwijs te bieden dat uitgaat van het talent van ieder kind en door het kind als mede-eigenaar van zijn leerproces te beschouwen.

Motto en kernwaarden
Het motto van De Kameleon is ‘Samen verder komen’. In het motto staan de beginletters van de kernwaarden van de school, namelijk vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbondenheid. De kernwaarden vormen het uitgangspunt voor de inrichting van het onderwijscurriculum op De Kameleon. Vertrouwen is de basiswaarde. Het staat voor het vertrouwen van het team in het streven van kinderen naar ontwikkeling en in wat ze kunnen. De kinderen worden uitgedaagd om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces en om kritisch democratische burgers te zijn waarbij het kind autonomie en kritisch denken combineert met sociale betrokkenheid: ‘Zorg goed voor jezelf, voor de ander en voor je omgeving.’ Hier liggen de kernwaarden verantwoordelijkheid en verbondenheid aan ten grondslag.

Het onderwijscurriculum op De Kameleon kenmerkt zich door diepte, variatie en rijke ervaringsmogelijkheden in verbinding met situaties in en buiten de school. Het team handelt vanuit de kernwaarden vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbondenheid en draagt bij aan de vorming van de persoonlijkheid van het kind. Het kind krijgt de ruimte en verantwoordelijkheid om zich te vormen. Het team biedt het kind hierbij veiligheid en ondersteuning passend bij zijn behoeften en talenten. Het team neemt ook verantwoordelijkheid voor de eigen ontwikkeling door van en met elkaar te leren en doelen oplossingsgericht te werken.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.