Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht (hoog)begaafdenonderwijs
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
11 juni 2018
Eind Datum
10 augustus 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Groepsleerkracht
Provincie
Zuid-Holland
Aantal uur per week
1,0
Organisatie
Beatrixschool
Aanvang functie
01-08-2018
Website
Plaats
Rotterdam

Groepsleerkracht (wtf 1.0) gezocht voor de unieke Zuider gymnasiumbasisschool te Rotterdam, school voor meer- en hoogbegaafden

Na de zomervakantie start in Rotterdam-Zuid de Zuider gymnasiumbasisschool, een unieke school die ontstaan is vanuit de samenwerking tussen het Zuider Gymnasium en basisschool de Beatrixschool te Rotterdam. De Zuider gymnasiumbasisschool zal fulltime onderwijs
verzorgen aan meer- en hoogbegaafde kinderen van groep 5 t/m 8, met doorgaande lijnen tussen het primair en voortgezet onderwijs, met leerkrachten en docenten uit zowel het PO en VO, vanuit een onderwijsconcept waarbij de leerling echt centraal staat.

Wij zoeken voor de Zuider gymnasiumbasisschool nog een zeer gemotiveerde fulltime collega voor groep 5, 6 of 7. Een pionier, iemand die wil bouwen en het verschil wil maken, met kennis van meer- en hoogbegaafde leerlingen, een didacticus en pedagoog met sterke
communicatieve vaardigheden, een flexibele teamplayer met lerende houding èn: met een Rotterdamse mentaliteit, dus bereid om de mouwen op te stropen.
 

De Beatrixschool is een reguliere multi-culturele protestants-christelijke school in Charlois, Rotterdam, waar een ieder welkom is, geloof of geen geloof. We zijn zeer betrokken, eigentijds en ambitieus in onze opdracht; elk kind verlaat, met een zo goed mogelijk gevulde rugzak aan kennis & vaardigheden, de school met zelfvertrouwen en vertrouwen in de toekomst. 

De Beatrixschool biedt begeleiding aan kinderen met uiteenlopende talenten en niveaus. We werken volgens het principe van convergente differentiatie en blijven altijd op zoek naar 'wat werkt' en vooral: 'wat werkt nog beter'. 

De laatste jaren zijn wij ons als school steeds meer, naast het bestaande aanbod, gaan richten op kinderen die meer- of hoogbegaafd zijn. Op de Beatrixschool is er een Plusklas om leerlingen te leren leren, uit te dagen en motiveren op een ander niveau en op een andere manier, maar ook in de klassen is hier aandacht voor.

Vanuit de jarenlange samenwerking met het Zuider Gymnasium, is daar nu een nieuwe ontwikkeling bijgekomen; na de zomervakantie start de Zuider gymnasiumbasisschool, een fulltime school voor meer- en hoogbegaafden! Een school met een doorgaande lijn tussen PO en VO. Een school, waar kinderen al gebruik kunnen maken van de lessen van het Zuider Gymnasium wanneer zij daar aan toe zijn. Kortom: meer gepersonaliseerd onderwijs en meer afgestemd dus op de leerling!
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.