Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht LB
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
14 juni 2018
Eind Datum
25 juni 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Groepsleerkracht
Provincie
Zuid-Holland
Aantal uur per week
0,8
Organisatie
SBO De Vlieger
Loon indicatie
LB
Aanvang functie
01-08-2018
Website
Plaats
Leiden

Voor SBO de Vlieger in Leiden zijn wij per augustus 2018 op zoek naar een bevlogen, bekwame, betrokken leraar (m/v, wtf 0,6/0,8). De aanstelling geschiedt in tijdelijk dienstverband voor een jaar en bij goed functioneren wordt het omgezet in een vaste aanstelling.

Zoek jij een nieuwe uitdaging?
 
Voor SBO de Vlieger in Leiden zijn wij per augustus 2018 op zoek naar een bevlogen, bekwame, betrokken leraar (m/v, wtf 0,6/0,8). De aanstelling geschiedt in tijdelijk dienstverband voor een jaar en bij goed functioneren wordt het omgezet in een vaste aanstelling.
 
Groep Blauw is een gespecialiseerde observatiegroep binnen SBO de Vlieger. Er zitten 12-14 leerlingen in de groep van verschillende leeftijden. Elke leerling werkt op zijn eigen niveau, met behulp van het eigen dagprogramma. Alle leerlingen worden gestimuleerd
om hun didactische ontwikkeling op een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Daarbij wordt rekening gehouden met de ontwikkelingsproblematiek, leerproblematiek en sociaal-emotionele problematiek. Bij de leerlingen in groep Blauw spelen vaak meerdere problemen.
De leerlingen in deze groep hebben een beschermende leeromgeving nodig, waarbij de voorspelbaarheid en structuur erg belangrijk zijn. 
Ben je reflectief, heb je een lerende opstelling, ben je positief en oplossingsgericht? Kun je tevens planmatig handelen en denken en ook achter het gedrag van kinderen kijken, dan ben jij de geschikte leerkracht voor deze groep! Als leerkracht is het belangrijk
dat je goed kunt reflecteren op eigen handelen en dat je steeds op zoek gaat naar oplossingen, waarbij je een observerende open houding hebt, zonder direct te oordelen. Je bent in staat tot het tot stand brengen van een goede samenwerking en heldere communicatie
met meerdere betrokkenen (leerling, ouders, collega’s, hulpverlening). Solliciteer naar deze mooie en uitdagende baan.
 
De slogan van onze school is: “groeien in kracht”. Hieraan zijn onze kernwaarden gekoppeld.
Onze kernwaarden zijn:

  • verbinding
  • uitdaging
  • ontwikkeling
  • ondernemend

 
Voor nadere informatie kun je onze website bezoeken (www.sbodevlieger.nl). Daar vind je ook de competenties voor onze bekwame leerkracht.
 
Ben je geïnteresseerd, dan kun je je reactie (voorzien van CV en een korte motivatie) mailen naar
MT@sbodevlieger.nl  Dit kun je doen tot en met 25 juni 2018.
 

Conform CAO PO

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.