Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht Speciaal Onderwijs
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
18 juli 2018
Eind Datum
18 september 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Groepsleerkracht
Provincie
Zuid-Holland
Organisatie
DIT IS WIJS Rotterdam
Website
Plaats
Capelle aan den IJssel

DIT IS WIJS Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Leerkracht Speciaal Onderwijs per

Voor een openbare, speciale basisschool in Rotterdam zijn wij op zoek naar een juf of meester voor groep 5.

De school staat voor respect en betrokkenheid ten opzichte van de verschillen tussen mensen en hun levensbeschouwingen.
Er heerst een visie waarbij de kinderen zelf dingen mogen ontdekken en dat de leerkracht pas hulp biedt wanneer dat echt nodig is. Zij willen de leerlingen laten ervaren dat zij dingen echt zelf kunnen zodat het zelfvertrouwen kan groeien.

De leerkracht die we zoeken heeft affiniteit met het speciaal onderwijs en heeft een breed repertoire aan didactische en pedagogische benaderingswijzen.

Je kijkt naar de kracht en de mogelijkheden van iedere leerling en zorgt in korte tijd voor een veilige en vertrouwde omgeving voor de kinderen.
Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar en wilt het verschil maken voor de leerlingen.

Je bent in het bezit van een PABO-diploma en hebt affiniteit met deze doelgroep. Je bent in staat snel een veilige omgeving neer te zetten en biedt duidelijkheid en structuur. 
Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar om jouw kennis, kunde en kwaliteiten, voor deze groep, in te zetten.

 

Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding
van een coach
. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT
IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.