Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar AVO vakken
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
23 juli 2018
Eind Datum
31 augustus 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Docent VSO
Provincie
Zuid-Holland
Aantal uur per week
0.8 -1.0 fte
Organisatie
De Burcht
Aanvang functie
z.s.m
Website
Plaats
Sassenheim

Leraar op de Burcht (VSO-ZMOK)

Werken bij de Aloysius Stichting
Wij zijn er voor kinderen en jongeren van vier tot 27 jaar die onze expertise in (speciaal) onderwijs en ondersteuning nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen.
Op 54 locaties in Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Limburg en Gelderland bieden wij met ruim 950 experts speciaal basisonderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en ondersteuning aan ruim 3500 leerlingen.
Onze medewerkers kunnen op allerlei manieren blijven leren, onder meer via onze Aloysius Academie. Wij werken vanuit onze kernwaarden Kracht, Onvoorwaardelijkheid en Passie en een positieve (onderwijs)visie.
Ons doel: leerlingen perspectief bieden op een betekenisvolle toekomst. Om dit te bereiken, werken we nauw samen met netwerkpartners in onder meer onderwijs, jeugdhulp, zorg, arbeid en justitie.

De Burcht zoekt een leraar
Wil jij van betekenis zijn voor leerlingen in de Burcht?
 
Wat doe je?
Je geeft inspirerend en uitdagend onderwijs. Je gaat op een positieve manier om met verschillend gedrag en zet zowel je pedagogische als didactische kwaliteiten in om leerlingen te laten groeien. Dit doe je samen met leerlingen, ouders, netwerkpartners en (ondersteunende)
collega’s. Ook draag je bij aan schoolbeleid en uitvoering van onze koers.
 
Wat breng je mee?
Kijk jij graag naar mogelijkheden voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben? Wil jij leerlingen zowel sociaal als cognitief laten groeien? Kun jij goed samenwerken en organiseren? Sta jij open voor vernieuwing en ICT-toepassingen in het onderwijs?
Wil jij blijven leren? Herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Reageer dan snel!
Als leraar heb jij een Pabo-diploma, bij voorkeur aangevuld met relevante cursussen, masterclasses of een Master.
 
Kijk snel op www.werkenbijaloysius.nl voor deze en andere vacatures, de functiebeschrijving, arbeidsvoorwaarden, informatie over onze school en stichting en jouw loopbaanmogelijkheden. Groei als leraar LA bijvoorbeeld
door naar leraar LB of leraar LC of ontwikkel je richting een andere functie zoals intern begeleider.

 

 

Over Aloysius
De Aloysius Stichting is een landelijke onderwijsstichting. De 32 scholen zijn verdeeld over 54 locaties in 27 gemeenten.  
Aloysius is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 27 jaar die het beste op hun plek zijn in het speciaal basisonderwijs of  het speciaal (voortgezet) onderwijs. Op de scholen zitten zo’n 3500 leerlingen.    
 
De Aloysius Stichting geeft ook onderwijs aan leerlingen in justitiële jeugdinrichtingen en jeugdzorginstellingen. Daarnaast ondersteunt, adviseert en begeleidt Aloysius leerlingen en onderwijsteams in (regulier) onderwijs en opvang in diverse samenwerkingsverbanden passend onderwijs in Nederland.      
 
De ruim 1.000 medewerkers bij Aloysius werken met een grote betrokkenheid vanuit de kernwaarden kracht, onvoorwaardelijkheid en passie. En dat is ook zichtbaar voor de leerlingen, hun ouders en de netwerkpartners.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.