Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar
Dienstverband
Vast
Toegevoegd op
23 juli 2018
Eind Datum
22 september 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Groepsleerkracht
Provincie
Noord-Holland
Aantal uur per week
0,8
Organisatie
De IJsbreker
Loon indicatie
LA
Aanvang functie
1-10-2018 of 1-9-201
Website
Plaats
Amsterdam

Wij zoeken per 1 oktober 2018 (of eventueel na de herfstvakantie), een fulltime leerkracht voor één van onze groepen 6. Pak je kans! Je kunt namelijk komen werken op één van de nieuwste scholen in Amsterdam-Noord. Onze Daltonschool is een zeer populaire school in de nieuwe wijk De Buiksloterham. Geïnspireerd? Lees dan snel verder.

De functie van leerkracht op bs De IJsbreker
Wij zijn een Daltonschool en dit houdt in dat onze leerlingen goed leren om te gaan met keuzes en eigen verantwoordelijkheid. Ze leren plannen en zelf hun eigen werk in te delen. Ze leren doelgericht zowel door gemeenschappelijk gestelde doelen als door zelf
gestelde doelen. Ze leren samenwerken en leren ook echt samen. Hierdoor ontstaat meer respect voor elkaar en wordt er ook meer rekening gehouden met elkaar. We zijn op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste leerkracht, die graag op een nieuwe Daltonschool
wil werken en ook bereid is de opleiding tot Daltonleerkracht te volgen.

Jouw groep en de aanstelling
Je gaat aan de slag in groep 6B. Op maandag staat je duo-collega in groep 6B. Je duo-collega staat dubbel op de woensdag zodat er een dag extra is voor zorg, overlegmomenten etc.
 

 Wat voor een Leerkracht ben jij en wat neem je mee?

  • Een afgeronde Pabo – opleiding
  • Met voorkeur ruime ervaring in groep 6 en zeker affiniteit met de bovenbouw
  • Dalton onderwijs is het type onderwijs dat jou aanspreekt
  • Je bent een teamplayer en je wilt graag met je collega’s samenwerken en samen lessen (thema’s) voorbereiden

Ons aanbod

  • Onderdeel uitmaken van ASKO scholen met een passie voor kwalitatief goed onderwijs
  • Goede opleidingsmogelijkheden
  • Financieel aantrekkelijke reiskostenvergoeding
  • Leerteams binnen de scholen.

 
Onderdeel van ASKO scholen
De ASKO zet zich bewust en actief in voor kwalitatief goed onderwijs. De ASKO vormt het bestuur van 32 basisscholen in Amsterdam en omstreken. De scholen hebben verschillende onderwijsconcepten waardoor je als leerkracht kennis kunt maken met meerdere vormen
van onderwijs. ASKO is actief met innovatieve ontwikkelingen zoals; traineeship voor startende leerkrachten, opleidingen binnen de ASKO, Opleiden in de School en leren met ICT.
 

De IJsbreker is de allernieuwste school van de ASKO en opende haar deuren in augustus 2010. De school staat in Amsterdam-Noord, in de wijk Overhoeks/Buiksloterham. Dit is een nieuwe woonwijk, die opgebouwd wordt rond het voormalige Shell laboratorium en het filmmuseum Eye. De nabij gelegen rivier ’t IJ komt duidelijk in de schoolnaam terug. Daarbij is een IJsbreker een schip dat moeilijke situaties niet uit de weg gaat, een schip met een versterkte romp dat in staat is het ijs te breken, een schip dat andere mensen op weg helpt zelf verder te kunnen gaan. De school wil ook zo'n IJsbreker zijn. Ze wil kinderen laten zien, dat hoe moeilijk en onbegaanbaar de weg soms kan zijn, dat je er met moed, inzet en doorzettingsvermogen wel komt! De nieuwe ASKO-school is een brede oecumenische school met Daltononderwijs.

Wat is Daltononderwijs? 
De drie pijlers van Daltononderwijs zijn: eigen verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en samenwerking. 
Daltononderwijs biedt de leerlingen iedere dag de mogelijkheid om samen te werken en samen te leren. Hierdoor kunnen kinderen elkaar aanvullen en verrijken.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.