Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Medewerker administratie
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
23 juli 2018
Eind Datum
20 augustus 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Administratief Medewerker
Provincie
overijssel
Aantal uur per week
0,5 - 0,5
Organisatie
Twents Carmel College
Loon indicatie
OOP 5
Website
Plaats
Oldenzaal

Twents Carmel College uit Oldenzaal zoekt een Medewerker administratie per

Ben jij een administratief medewerker die direct aan de slag kan in programma’s als Somtoday en WIS Collect? Ben je per september beschikbaar voor een parttime baan bij ons in Oldenzaal? Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden
Je houdt je voornamelijk bezig met de leerlingadministratie in Somtoday. Je richt Somtoday in voor het nieuwe schooljaar, je verzorgt de cijferregistratie en de verwerking van rapporten, je verwerkt mutaties en je voert de nieuwe leerlingen in. Daarnaast houd
je je bezig met de examenadministratie. Dit betekent dat je de cijfers controleert, de tweede correctie doorvoert, en de diploma’s en cijferlijsten verzorgt. 

Verder zorg je voor de inrichting en afhandeling van de inning van ouderbijdrage in het programma WIS Collect.
Je maakt deel uit van team DOS (Dienst Onderwijs Service), dat is verdeeld over alle zes locaties van Twents Carmel College. Jouw standplaats is locatie De Thij, waar je samen met één collega deel uitmaakt van de administratieafdeling.

Jouw profiel
Je beschikt over een afgeronde opleiding op mbo-niveau in de richting van administratie.
Administratieve werkervaring op een school is een pre. We zoeken iemand die flexibel is, proactief en iemand die meedenkt in een veranderende organisatie. Daarnaast heb je affiniteit met leerlingen en een schoolomgeving

Jouw werkplek
Het Twents Carmel College (TCC) verzorgt voor Noordoost Twente een breed aanbod voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, geïntegreerd en breed opgezet vmbo met leerwegondersteunend onderwijs, havo en vwo (atheneum en gymnasium). Het onderwijs aan ruim 5.000
leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 560 medewerkers.
Locatie De Thij vervult met haar brede onderbouw een streekfunctie. 150 medewerkers verzorgen er het onderwijs voor ruim 1.300 leerlingen. Het lesaanbod varieert van vmbo tot en met havo/vwo/vwo . Havo/vwo- en gymnasiumleerlingen blijven tot en met klas 5/6
op De Thij.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,5 fte per begin september 2018. Het is een dienstverband voor de duur van een jaar, eventueel met de mogelijkheid tot een jaar verlenging.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 2.506 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 5).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering, diverse andere voordelen.

Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Stichting Carmelcollege betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Mevrouw M. Wildenborg
Functie: Coördinator
Telefoonnummer: 06 – 526 955 45

Sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 27 augustus 2018.

Tijdens de zomervakantie is bovengenoemd telefoonnummer tot en met 12 augustus 2018 niet bereikbaar. Vanaf maandag 13 augustus 2018 kun je mevrouw Wildenborg weer bereiken voor vragen op bovenstaand telefoonnummer.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk maandag 20 augustus 2018.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Maximaal 2.506,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 5). Dit is conform de CAO VO inclusief een verhoging van 2,35%. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Meer informatie over het Twents Carmel College vind je op: twentscarmelcollege.nl.

Het Twnts Carmel College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.