Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Onderwijsassistent Bouwen, wonen en interieur
Toegevoegd op
25 juli 2018
Eind Datum
28 augustus 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Onderwijsassistent
Provincie
Noord-Holland
Aantal uur per week
0,8
Organisatie
Trias VMBO
Loon indicatie
6
Aanvang functie
1 oktober 2018
Website
Plaats
Krommenie

Trias vmbo zoekt een onderwijsassistent per 1 oktober a.s.

Als onderwijsassistent ondersteun je de docent bij de lessen. Je geeft (technische) aanwijzingen aan (kleine groepen) leerlingen en beantwoordt vragen. Je verleent assistentie bij loopbaanoriëntatielessen van de onderbouw. Verder bestaat jouw functie uit
andere voorkomende onderwijsassistenttaken.

-Werk- en denkniveau: mbo-2
-Ervaring en affiniteit met VMBO-leerlingen
-In staat ongewenst gedrag van leerlingen te corrigeren en bij te dragen aan een veilige en positieve schoolklimaat.
-Je beschikt over goede sociale vaardigheden
-Een achtergrond in beroepsgericht onderwijs bouw is wenselijk.

Het betreft een tijdelijke aanstelling. De functie wordt gewaardeerd in schaal 6 (min. € 1807 bruto en max. € 2626 bruto).
 
Voor alle medewerkers van OVO Zaanstad zijn de afspraken over hun arbeidsvoorwaarden vastgelegd in de cao VO. Ook bieden we een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bedrijfsfitness, een fietsenplan en een collectieve verzekering. Kijk
voor meer informatie op www.ovo-zaanstad.nl.
 
Daarnaast heeft OVO Zaanstad de
8ste school
: de drijvende kracht achter innovatie op onze scholen. Enthousiaste teams en ambitieuze docenten ontmoeten en inspireren elkaar in de 8ste school. We nodigen ook jou uit om in de 8ste school jouw visie te delen op buitengewoon goed onderwijs.
 
Voor en door alle OVO-medewerkers is er de
OVO Academie
. De academie ondersteunt het leren en floreren van onze medewerkers, met een uitgebreid aanbod op het gebied van na- en bijscholen en (persoonlijke) ontwikkeling. Onderwijs van de toekomst vraagt om vaardigheden en kennis van de toekomst.

Trias VMBO is een school in Krommenie, met bijna 1440 leerlingen. Leren is groeien, jezelf ontwikkelen en daar gaat het om bij ons op school. Leren is ook je talenten ontdekken en verder ontwikkelen. Daar werken we samen aan. De school is weliswaar groot van buiten, maar klein van binnen: elke leerling en elke docent heeft een eigen thuisplek in de school.
 
Hoofd, hart en handen
In onze school – samen met partners van buiten – willen we het mooiste onderwijs maken voor onze leerlingen. In onze H3O-klas (hoofd, hart en handen) krijgen leerlingen daarom geen les in vakken, maar in domeinen.
 
Structuur biedt ruimte
We zoeken met en voor elke leerling een leerroute die past bij zijn of haar mogelijkheden en wensen. We spelen in op de ontwikkelingen in onze directe omgeving, door ons onderwijs af te stemmen op de actuele en verwachte beroepskansen voor leerlingen.
 
Docent als lerende professional
De docenten van het Trias VMBO zijn echte vakmensen die leerlingen niet alleen iets willen leren, maar hen ook willen raken met hun passie voor hun beroep. We kijken naar onze school als een kennisbron voor nu en later en als oefenplaats voor de toekomst.
 
Onze extra’s
Havo-kansklas (i.s.m. Bertrand Russell College), H3O-klas, Trias BusinessPoint, BouleVaart, turboroute economie, maatschappelijke stages, beroepsoriënterende stages.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.