Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
onderwijsassistent LWOO
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
25 juli 2018
Eind Datum
3 september 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Onderwijsassistent
Provincie
drenthe
Aantal uur per week
0,4
Organisatie
Roelof van Echten College
Loon indicatie
5
Aanvang functie
1 september 2018
Website
Plaats
Hoogeveen

onderwijsassistent LWOO 0,4 fte

Je werkzaamheden
De werkzaamheden zijn specifiek gericht op de beroepsgerichte vakken en zijn als volgt:

 • Het zelfstandig begeleiden en ondersteunen van de leerlingen in theorie, e-learning, schematekenen als voorbereiding op de praktijk.
 • Het verrichten van administratieve en onderwijsondersteunende werkzaamheden.
 • Het ondersteunen bij PR-werkzaamheden, open avonden en dagen en in de contacten met het bedrijfsleven en onderwijsinstellingen.
 • Andere voorkomende en ondersteunende werkzaamheden.

Je profiel 

 • Je hebt ervaring in het begeleiden van VMBO leerlingen.
 • Je hebt een afgeronde pedagogische/didactische opleiding (niveau 4) of ben je studerend hiervoor.
 • Je bent enthousiast, betrokken, beschikt over een hands-on mentaliteit en je hebt de intentie om samen met je collega van de opleiding een succes te maken.
 • Je herkent je in de competenties betrokken lerend, actief en respectvol.
 • Uiteraard sluit je van manier van werken aan bij de kernwaarden van onze school.

 

Ons aanbod

 • Een leuke afwisselende baan in een collegiaal team.
 • De werkzaamheden voer je uit in 2 of 3 dagen.
 • De functie onderwijsassistent is gewaardeerd in functieschaal 5 van de CAO-VO.
 • Het betreft een tijdelijke functie tot 1 augustus 2019.
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO VO met eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, pensioen etc. Eigentijdse personeelsregelingen waaronder fietsplan. Een collegiale sfeer en een actieve personeelsvereniging.  

Het RvEC is de brede scholengemeenschap voor christelijk voortgezet onderwijs in Hoogeveen. Op onze locatie Eduwiek vind je het praktijkonderwijs en het vmbo. Leerlingen van vmbo TL, havo, atheneum en gymnasium gaan naar locatie Bentinckspark. Onze belangrijkste missie: een succesvolle leerloopbaan voor ieder kind. Dit betekent dat we passend onderwijs bieden voor ieder kind. We streven ernaar dat elke leerling zo goed mogelijk terechtkomt en moeiteloos doorstroomt naar vervolgonderwijs of een baan. Om dat te bereiken, werken we nauw samen met onze partners in het basisonderwijs, het speciaal onderwijs, het vervolgonderwijs en het bedrijfsleven.
 
Een goede school zijn voor leerlingen kan alleen als je ook een goede school bent voor medewerkers. Een optimaal pedagogisch en didactisch klimaat komt voort uit inspirerende, betrokken en professionele medewerkers. We zijn een school die luistert naar medewerkers en hen betrekt in ontwikkelingen. Medewerkers krijgen de kans om zich breder te ontwikkelen en om vernieuwend bezig te zijn. Dat doen we door taken en verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen en te vertrouwen op de ondernemende kracht van onze professionals. We bieden hiervoor een inspirerende werkomgeving waarin ruimte is voor leren en groei. Naast een uitdagende baan kun je rekenen op een salaris conform de cao Voortgezet Onderwijs en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden. Dus wil jij je verder ontwikkelen binnen een vooruitstrevende en ondernemende organisatie, dan ben je bij het RvEC op de juiste plaats. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.