Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Onderwijsassistent niveau 4
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
11 juni 2018
Eind Datum
25 juni 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Onderwijsassistent
Provincie
Zuid-Holland
Aantal uur per week
0,8
Organisatie
CBS De Regenboog
Loon indicatie
4
Aanvang functie
1-08-2018
Website
Plaats
Rotterdam

CBS de Regenboog is opzoek naar een enthousiaste en pedagogisch sterke onderwijsassistent voor 4 dagen.

CBS de Regenboog is opzoek naar een enthousiaste en pedagogisch sterke onderwijsassistent.

We vragen een onderwijsassistent in het bezit van een diploma MBO 4 onderwijsassistent of SPW-4. Je bent in staat zelfstandig voor de klas te staan en hebt hier bij voorkeur ervaring mee. Je bent in staat leerlingen structuur
en duidelijkheid te bieden en je staat stevig in je schoenen. Je hebt passie voor je werk en bent inzetbaar in zowel de onderbouw als bovenbouw groep 8. De vacature is voor 4 dagen, maandag, dinsdag woensdag en vrijdag.Jij maakt het verschil!

Voor meer informatie kun je terecht bij Wieke Canosa, directeur CBS de Regenboog. w.canosa@kindenonderwijsrotterdam.nl 

 

Wie zijn wij?
De Regenboog is een christelijke ontmoetingsschool in Rotterdam Overschie. Wij omarmen vanuit de ideeën in de Bijbel andere religies en culturen en verwachten van onze leerlingen hetzelfde.
In samenwerking met ouders en leerlingen werken onze leerkrachten er hard aan om ervoor te zorgen dat iedereen tot zijn volle potentie komt.
Er is op De Regenboog veel aandacht voor het individuele kind. We houden een positief en veilig leerklimaat in stand waarin leerlingen op hun eigen manier tot volle potentie kunnen komen. Zo bouwen we samen met leerlingen en ouders doelgericht aan de toekomst.
We willen actieve en gezonde kinderen rond zien rennen op onze school. Daarom richten wij ons naast de cognitieve ontwikkeling van onze leerlingen, ook op de lichamelijke. Zo weten we zeker dat iedere leerling vol vertrouwen in zijn eigen kunnen het voortgezet onderwijs in gaat.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.