Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Orthopedagoog
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
18 juli 2018
Eind Datum
2 september 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Orthopedagoog
Provincie
Zuid-Holland
Aantal uur per week
0,4
Organisatie
Willem de Zwijger
Loon indicatie
11
Aanvang functie
3-9-2018
Website
Plaats
Schoonhoven

Door het vertrek van onze orthopedagoog zijn wij met ingang van 1 augustus 2018 op zoek naar een bekwame orthopedagoog met ervaring in omgang met leerlingen in het voortgezet onderwijs. De omvang van de baan bedraagt 2 dagen per week (0,4 fte).

Door het vertrek van onze orthopedagoog zijn wij met ingang van 3 september 2018  op zoek naar een bekwame
orthopedagoog met ervaring in omgang met leerlingen in het voortgezet onderwijs. De omvang van de baan bedraagt 2 dagen per week (0,4 fte).
 
Als orthopedagoog maakt u deel uit van het zorgteam. Met uw expertise stelt u aan de hand van dossieranalyse de eerste ontwikkelingsperspectiefplannen op. U begeleidt docenten en mentoren bij de uitvoering van de zorg. Ook begeleidt u direct de leerlingen met
een specifieke zorgvraag en overlegt met ouders, verzorgers en externe hulpverlening.
 

De WZ zoekt een collega die:

  • een universitaire studie orthopedagogiek / psychologie heeft afgerond;
  • om kan gaan met verschillen tussen leerlingen en hun taal verstaat;
  • belangstelling heeft voor de leefwereld van de leerling;
  • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en contactuele eigenschappen bezit;
  • kennis en ervaring heeft van leerlingbegeleiding en handelingsgericht werken. U kunt op overtuigende wijze adviseren over specifieke onderwijsbehoeften van leerlingen;
  • een flexibele en op samenwerking gerichte houding heeft, maar ook in staat is zelfstandig te werken en besluitvaardig is;
  • de christelijke identiteit van de school onderschrijft en in staat is dit in woord en daad uit te dragen.

CSG Willem de Zwijger is een streekschool voor het vmbo-t, havo en vwo in Schoonhoven met 998 leerlingen en 110 medewerkers, gehuisvest in een nieuw gebouw met optimale voorzieningen.
 
Vanuit onze christelijke identiteit zien we elkaar als unieke personen, richten we ons onderwijs zodanig in dat leerlingen op hun niveau resultaatgericht en gemotiveerd werken. Daarnaast biedt de school een veilige omgeving waar leerlingen kunnen opgroeien en zich thuis voelen.
 
Wij vinden het belangrijk dat leerlingen naast het opdoen van kennis zich ook breed ontwikkelen op sportief, sociaal, muzikaal en cultureel vlak.
Van een docent verwachten we een aantrekkelijke en activerende les waarin leerlingen (samen) leren. Van onze medewerkers verwachten we een professionele houding en een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van onze school.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.