Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Paardenhouderij
Toegevoegd op
17 mei 2018
Eind Datum
1 juni 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Dierverzorging
Provincie
Zuid-Holland
Aantal uur per week
0,5 fte
Organisatie
Lentiz MBO Maasland
Aanvang functie
1 augustus 2018
Website
Plaats
Maasland

Lentiz MBO Maasland uit Maasland zoekt een Paardenhouderij per 1 augustus 2018

Lentiz onderwijsgroep is een innovatieve scholengroep voor voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs in het gebied Nieuwe Waterweg Noord, Midden-Delfland en Westland. Lentiz staat voor goed onderwijs voor alle leerlingen, is ondernemend en ontwikkelt
innovatieve onderwijsprojecten in samenwerking met de regio. De Lentiz onderwijsgroep telt 11 scholen met 7500 leerlingen en 800 medewerkers.

Voor Lentiz | MBO Maasland zoeken wij een:
Docent paardenhouderij

Ingangsdatum: 1 augustus 2018
Werktijdfactor: 0,5 fte

Lentiz | MBO Maasland ligt in het prachtige landschap van Midden-Delfland. Het verzorgt groene beroepsopleidingen met arbeidsperspectief. Theorie en praktijk zijn sterk met elkaar verbonden en er is veel aandacht voor internationalisering. De regio is belangrijk
voor ons onderwijs. Het bedrijfsleven is nadrukkelijk betrokken bij het onderwijs, waarin we elke student de ruimte bieden om zichzelf optimaal te ontwikkelen en zich goed voor te bereiden op de beroepspraktijk.

Functieomschrijving:
Je verzorgt de theorie- en praktijklessen voor de opleiding paardenhouderij. De lessen vinden zowel binnen de school als op de manege plaats. 
 
Taakbeschrijving:

  • Het verzorgen van theorie- en praktijklessen op alle niveaus en in alle leerjaren.
  • Het verzorgen en ontwikkelen van het lesmateriaal, zowel voor de theorie- als de praktijklessen;
  • Het coachen en begeleiden van studenten, het onderhouden van contacten met ouders/verzorgers en stagebedrijven;
  • Het deelnemen aan opleidingsvergaderingen en buitenschoolse activiteiten;
  • Het onderhouden van contacten met het beroepenveld en initiatieven nemen in het leggen van nieuwe contacten.

 

Wat vragen wij?

Je bent een bevlogen, enthousiaste en flexibele teamspeler die investeert in de opbouw en het onderhouden van een netwerk, gericht op jouw vakgebied. Je hebt een ondernemende en klantgerichte instelling waarmee je de activiteiten binnen de opleiding en in de
sector verder weet uit te bouwen. Je bent een daadkrachtige collega met ervaring in de wereld van de paardenhouderij.

Functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en een tweedegraads onderwijsbevoegdheid;
  • Je hebt een (actieve) ORUN instructeurslicentie (niveau 4 is daarbij een pré);
  • Je bent bereid je pedagogisch/didactisch te ontwikkelen.

 

 
 

Arbeidsvoorwaarden:

  • De cao mbo is van toepassing;
  • De (salaris)inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Lentiz | MBO Maasland ligt in het prachtige landschap van Midden-Delfland. De school verzorgt groene beroepsopleidingen met arbeidsperspectief. Theorie en praktijk zijn sterk met elkaar verbonden en er is veel aandacht voor internationalisering. Het bedrijfsleven is nadrukkelijk betrokken bij het onderwijs, waarin we elke student de ruimte bieden om zichzelf optimaal te ontwikkelen en zich voor te bereiden op de beroepspraktijk. Met een mix van theorie en praktijk bereiden we onze leerlingen voor op een kansrijke toekomst. Bij ons maken de leerlingen van hun hobby hun beroep. En dat merk je wel aan de motivatie van onze leerlingen!

De Lentiz onderwijsgroep verzorgt voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo) en middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Het onderwijs wordt aangeboden zowel in voltijd- als in deeltijdopleidingen en ook in de vorm van contractactiviteiten. Het ontwikkelen van de mogelijkheden en het benutten van capaciteiten van de leerlingen en studenten staan hierbij hoog in het vaandel. De Lentiz onderwijsgroep streeft er niet alleen naar dat iedere leerling aansluitend bij zijn mogelijkheden een diploma haalt, maar ook een goede kans van slagen heeft in het vervolgonderwijs. De Lentiz onderwijsgroep verzorgt voortgezet onderwijs op interconfessionele grondslag met algemene toegankelijkheid en onderwijs op algemeen bijzondere grondslag waarbij ruimte wordt geboden voor het karakter van het openbaar onderwijs.

De Lentiz onderwijsgroep bestaat uit totaal 11 scholen. Het onderwijs binnen de Lentiz onderwijsgroep is divers van aard, waarbij ieder onderwijssoort zijn specifieke kenmerken binnen de eigen omgeving heeft: – Vmbo en mbo in onder andere de groene sector worden verzorgd in het Westland en Schiedam; – Vmbo (Zorg & Welzijn, Techniek en Economie), havo en vwo worden verzorgd in de regio Nieuwe Waterweg Noord.

Lentiz | cursus & consult is een nieuw en dynamisch onderdeel van de Lentiz onderwijsgroep en verantwoordelijk voor alles wat met niet gesubsidieerd onderwijs te maken heeft, zoals bedrijfstrainingen, vakdemonstraties e.d. Daarnaast worden allerlei leuke en leerzame cursussen aangeboden. De beroepssectoren waar Lentiz | cursus & consult zich op richt zijn de voedingsindustrie, bloemsierkunst, hoveniers- en loonbedrijven, metaal- en voertuigtechniek en de dierensector. De missie en de visie van de Lentiz onderwijsgroep vormen het uitgangspunt voor de werkwijze.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.