Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Pedagogisch medewerker, SO, Gelinckschool Schiedam
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
11 juli 2018
Eind Datum
23 juli 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Pedagogiek
Provincie
Zuid-Holland
Aantal uur per week
0,5688-1,0
Organisatie
Horizon Jeugdzorg en Onderwijs
Website
Plaats
Rotterdam

Horizon Jeugdzorg en Onderwijs uit Rotterdam zoekt een Pedagogisch medewerker, SO, Gelinckschool Schiedam per

Horizon Jeugdzorg en Onderwijs
Als expert in kennisoverdracht (onderwijs) en gedragsverandering (behandeling) sluit Horizon Jeugdzorg en Onderwijs aan op wat iemand wel kan ontwikkelen. Iedere dag zetten wij deze expertise in om jeugdigen met complexe problemen en hun ouders te behandelen,
begeleiden en te onderwijzen. Zodat zij weer grip krijgen op hun gedrag en op hun leerresultaten. Dat zowel jeugdigen als hun ouders weten wat ze willen en weten wat zij moeten doen om daar te komen. Horizon faciliteert hen om regisseur van hun eigen bestaan
te worden.
 
Locatie Gelinckschool Schiedam
De Gelinckschool Schiedam is een school waar kinderen van 6 tot 12 jaar met complexe leer- of gedragsproblemen onderwijs op maat krijgen.  De school heeft een begeleidings- en onderwijsgroep. Met deze groep beogen wij leerlingen tussen 7 en 11 jaar van (tijdelijk)
speciaal onderwijs te voorzien (leerlingen van groep 8 worden casuïstisch beoordeeld), die moeite hebben zichzelf te reguleren of die in hun ontwikkeling stagneren. Hierbij wordt de combinatie gemaakt met intensieve gedragsmatige begeleiding, met als uitgangspunt
dat door middel van het inzetten van de samenwerking met ouders/verzorgers de inzet van een (specialistische) vorm van jeugdhulp voorkomen wordt. Er wordt gestreefd naar terugkeer naar de (onderwijs)groep van herkomst.
 
Voor onze locatie zijn we per 1 augustus op zoek naar een enthousiaste en ervaren:
 
Pedagogisch Medewerker
Begeleidings- en onderwijsgroep(Apollo)
WTF 0,5688-1,0
 
 
Wat ga je doen?
Je stimuleert kinderen met complexe gedragsproblematiek en hun ouders/opvoeders om zelf de regie over hun leven te pakken. Dat vergt passie, flexibiliteit, lef en doorzettingsvermogen. Jij geeft talent een kans!
 
Je ondersteunt de leerkracht in de klas en schept een band met de groep. Je zorgt voor een goede sfeer in de les en levert een belangrijke bijdrage aan een goed pedagogisch en didactisch klimaat op de school. Je hebt oog voor het individu en bent bewust bezig
met afstemming en wisselwerking, op zowel pedagogisch/didactisch gebied als leergebied overstijgend. Oudercontacten spelen hierbij een grote rol.
 
 
Wie ben jij?
Om jouw functie zo goed mogelijk te vervullen, breng je ervaring en kennis mee:
 

  • Je bent minimaal in het bezit van een diploma MBO SPW 4. HBO SPH heeft de voorkeur;
  • Je hebt affiniteit en recente, relevante ervaring met onze doelgroep;
  • Je hebt ervaring in het werken met cognitief gedragstherapeutische technieken;
  • Je staat open voor de visie en methode van Radar / Veilig Vakmanschap, Persoonlijk Meesterschap en Master!  
    Als persoon ben je een doorzetter, flexibel, enthousiast en sta je stevig in je schoenen.

Wat mag je van ons verwachten?
Bij Horizon bieden we je een uitdagende, intensieve functie bij een dynamische organisatie waarin volop aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Onder begeleiding van mede-professionals op jouw locatie probeer je via onze methodieken het meest optimale
uit de leerling te halen. Door trainingen als Persoonlijk Meesterschap, Gezamenlijk Gezag, Veilig Vakmanschap en Blijf Cool werk je ook aan je eigen ontwikkeling, zodat je steeds voorbereid bent op de maatschappelijke veranderingen, die deze doelgroep en passend
onderwijs met zich meebrengen. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Primair Onderwijs waarbij de functie is gewaardeerd in schaal 8 (max € 3.080,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek).

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Christie Langstraat, schoolleider, telefoonnummer 06-23653818.
 

Solliciteer!
Wil jij graag het verschil maken voor een doelgroep die extra aandacht nodig heeft? Je sollicitatiebrief en CV ontvangen we graag uiterlijk 23 juli 2018.

Klik hier
om te solliciteren.
 
Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne sollicitanten hebben voorrang in de procedure.
 

Horizon Jeugdzorg en Onderwijs is de expert voor jeugdigen met complexe gedragsproblemen. Met innovatieve onderwijskundige, pedagogische en didactische methodieken stimuleert Horizon jongeren en hun ouders om zelf de regie over hun leven te (her)pakken. Horizon Onderwijs (1850 leerlingen) telt 23 SO / VSO scholen in heel Zuid-Holland, van Alphen aan den Rijn tot Oostvoorne. Er is ook een locatie in Harreveld. Op onze scholen krijgen leerlingen in de leeftijd van 4 – 23 jaar in kleine klassen individueel gericht onderwijs op VMBO niveau of hoger of praktijkonderwijs. Ons doel is leerlingen te stimuleren richting actief burgerschap via vervolgonderwijs, het behalen van een diploma of certificaat of toeleiding naar de arbeidsmarkt.

Bij Horizon bieden we je een uitdagende, leerzame functie bij een dynamische organisatie. In samenwerking met de mede-professionals op jouw locatie haal je het meest optimale uit de leerling. We hechten veel waarde aan jouw ontwikkeling en bieden hiervoor trainingen aan via onze Horizon Academie, zoals Persoonlijk Meesterschap, Gezamenlijk Gezag en Veilig Vakmanschap. Via deze trainingen werk je aan je eigen ontwikkeling, zodat je steeds voorbereid bent op de maatschappelijke veranderingen die onze doelgroep en passend onderwijs met zich meebrengen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.