Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Rector Helen Parkhurst
Toegevoegd op
17 mei 2018
Eind Datum
17 juni 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Rector
Provincie
flevoland
Organisatie
Helen Parkhurst
Website
Plaats
Almere

Helen Parkhurst uit Almere zoekt een Rector Helen Parkhurst per

De Almeerse Scholen Groep is voor Helen Parkhurst op zoek naar een 

Rector

• Op basis van onderwijskundig leiderschap de school verder tot bloei brengen
• Procesmatig en, ondersteund met ICT, modern vormgeven van Dalton-concept
• Actief bijdragen aan gemeenschappelijke vraagstukken Almeerse Scholen Groep.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar
www.helenparkhurst.nl
 en www.asg.asg-almere.nl.

Solliciteren
Wanneer u belangstelling voor deze functie heeft, nodigen wij u uit te solliciteren via de website van Wesselo & Partners, www.wesselopartners.nl
 
 

Helen Parkhurst
Helen Parkhurst is de openbare school voor voortgezet daltononderwijs in Almere. Een school waar leerlingen een diploma kunnen halen voor mavo, havo en vwo en zich kunnen ontwikkelen tot verantwoordelijke jonge mensen.
 
Leerlingen verdienen een onvergetelijke en leerzame schooltijd. Daarom bieden we hen ruimte voor eigen initiatief, voor het doen van onderzoek, voor leren op heel verschillende manieren. Daar horen medewerkers bij die openstaan voor ideeën en bereid zijn om zich blijvend te ontwikkelen. Leren van elkaar, leren met elkaar, in een veilig klimaat. Met ruimte voor eigen keuzes en talentontwikkeling.
 
Daltonschool Helen Parkhurst is in 1998 gestart en telt ruim 2.100 leerlingen. De school valt bestuurlijk onder de Almeerse Scholen Groep. Op Helen Parkhurst gaat speciale aandacht uit naar bèta-onderwijs, ict en milieu-educatie. Wij zijn officieel technasium voor havo en vwo. Naast reguliere en technasium-klassen zijn er bèta mavo-klassen. Onze school heeft de Groene Vlag, een in Europa erkende onderscheiding voor duurzaamheid. Als Topsport Talent School begeleiden we jaarlijks ook circa vijftig topsportleerlingen.
 
Elke afdeling heeft een eigen afdelingsleider en een vaste groep docenten. Iedere docent is tevens mentor. Teamvergaderingen en sectievergaderingen vinden tweewekelijks plaats. De docenten van de vaksecties overleggen regelmatig. De afdelingen zijn zoveel mogelijk ingedeeld naar schoolniveau en richting met een onderscheid tussen boven- en onderbouw.
 
Helen Parkhurst is één van de Almeerse Academische Opleidingsscholen. We begeleiden studenten van lerarenopleidingen van diverse hogescholen en de Universiteit van Amsterdam.
 
Wil jij een bijdrage leveren aan de opleiding van jongeren? Heb jij plezier in het werken met mondige leerlingen tussen 12 en 18 jaar?  Ben je flexibel, geduldig en in staat om naar jezelf te kijken? Misschien word jij dan onze nieuwe collega!
 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.