Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Urban Teacher groep 7
Dienstverband
vast
Toegevoegd op
13 juli 2018
Eind Datum
21 augustus 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Groepsleerkracht
Provincie
Zuid-Holland
Aantal uur per week
0,63
Organisatie
Dr.J.Woltjerschool
Loon indicatie
Conform de CAO PO
Aanvang functie
23 augustus 2018
Website
Plaats
Rotterdam

Dr. J. Woltjerschool zoekt Urban Teacher groep 7

Ben jij een leerkracht die zich wil inzetten voor de kinderen in de wijk Bospolder, een wijk in Delfshaven, voor kinderen die het veelal zwaar hebben thuis, een persoon die gelooft in een betere maatschappij, kijk dan niet verder!
De leerlingen die jij volgend jaar gaat krijgen, zoeken de volgende kwaliteiten in jou:

Je bent iemand die avontuurlijk is, je bent sportief en je moet geduld met ons hebben. We houden van samenwerken en samen dingen doen. Je geeft ons kansen als we het moeilijk hebben of als we het juist al heel goed doen. We vinden teambuilding heel leuk,
wat ervoor gezorgd heeft dat we een heel hechte groep zijn. Het liefst ben je lief en grappig. En oh ja, niet te vergeten, je kunt ook heel goed uitleggen en lesgeven: we houden, gek genoeg, veel van rekenen en begrijpend lezen. 

 

Overbodig om te zeggen, we zoeken iemand met een afgeronde PABO opleiding. Ook is het belangrijk dat je onze christelijke identiteit onderschrijft.
Maar bovenal wil je werken in een ambitieuze school waar leren de kern van ons wezen vormt. Je zoekt een school die lekker in ontwikkeling is en je hebt de droom om je te ontwikkelen tot de leerkracht die jij wilt zijn.
Om dit te realiseren krijg je in onze school en in onze stichting de professionele en gepassioneerde ondersteuning die daarvoor nodig is. 

Kom gerust eens kijken en zien waar wij voor staan! 

 

We bieden jou een prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s die hart hebben voor het vak. Je krijgt volop de kans om je te ontwikkelen en door te groeien binnen onze overkoepelende stichting, Kind en Onderwijs Rotterdam. Hiervoor vragen we van jou
dat je bereid bent je geografisch, functioneel en mentaal te verplaatsen binnen de stichting. Je wordt begeleid in je loopbaan en er is ruimte voor jouw ambities en onderwijsvisie.
 

Wie zijn wij?
De Dr. J. Woltjerschool is een christelijke basisschool in Bospolder. Wij zijn een Brede School, wat betekent dat wij meer doen dan alleen onderwijs verzorgen. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke functie en doen hard ons best om in samenwerking met ouders en onderwijspartners de ontwikkelingskansen van onze leerlingen te vergroten en te verrijken.
 
We schenken veel aandacht aan de individuele behoeften van ieder kind en bieden passend onderwijs. Onze leerkrachten leren de kinderen goed kennen en bouwen een vertrouwensband op van waaruit zij hen effectief kunnen stimuleren en het beste in ieder kind naar boven kunnen halen.
 
Wij zien ouders als onze partners bij de opvoeding en ontwikkeling van de leerlingen en zijn altijd open, duidelijk en transparant in onze communicatie naar hen en de leerlingen toe. Leren doen wij zowel van als met elkaar. Dit betekent dat ook onze leerkrachten zich telkens blijven ontwikkelen ten behoeve van de leerlingen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.