◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Lectoren bij de Instituten – L.INT opnieuw geopend
Nationaal Regieorgaan Praktijkgericht Onderzoek SIA heeft opnieuw de regeling Lectorposities bij de NWO-instituten (L.INT) opengesteld. NWO-instituten en hogescholen kunnen maximaal € 187.500 aanvragen voor de aanstelling van een lector die halftijds bij een hogeschool en halftijds bij een instituut werkt voor een periode van vier jaar. De deadline is 26 november 2019. In totaal is er een budget beschikbaar van € 750.000.
De L.INT regeling stimuleert het leggen van verbindingen tussen fundamenteel en praktijkgericht onderzoek met als doel innovatie te versnellen en bij te dragen aan de human capital agenda. Dit gebeurt door lectorposities bij de acht NWO-instituten te financieren. Dit zijn AMOLF, ASTRON, CWI, Differ, Nikhef, NIOZ, NSCR en SRON.
De hogeschool en het instituut dragen in kind bij en ook private partijen participeren. Ze gaan een samenwerking aan die aansluit bij de onderzoekagenda’s van zowel instituut als hogeschool. Daarnaast sluit de samenwerking aan bij de relevante topsectoragenda.
Regeling(en):
– Lectorposities bij de NWO-Instituten

Geef een reactie

Twitter

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.