Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Het Nationaal Onderwijs Congres
Datum
24 oktober 2020
Prijs
€ 75,00


Het Nationaal Onderwijs Congres
Het Nationaal Onderwijs Congres komt naar je toe!

Beleef het congres op je eigen locatie! Dat kan thuis achter de laptop, of met je collega’s op een gezamenlijke locatie. Met onze toolkit tover je je lokalen zó om in coronaproof congresruimtes. Volg samen met je collega een online omdenksessie van Berthold Gunster, geniet van cabaret, doe in de masterclass van Marcel van Herpen ideeën op voor de situaties waarin je vastloopt en bespreek direct een casus met je teamgenoten. Naast inspirerende online keuzesessies & masterclasses is er ruimte voor ontspanning zoals een Escape Room. Een dagje uit op je eigen locatie! Neem je samen deel, dan ontzorgen we je door middel van een toolkit met daarin onder meer een draaiboek en tips & tools. Natuurlijk kun je ook individueel deelnemen en kennis uitwisselen met collega’s uit het hele land en daarbuiten. Alle deelnemers ontvangen een verrassingstas met versnaperingen, bruikbare materialen en een gloednieuw congresmagazine.

Samen duiken we in het thema Duurzaam ontwikkelen. We belichten niet alleen hoe educatie kan bijdragen aan een duurzame wereld, maar ook hoe leerlingen zich duurzaam kunnen ontwikkelen in én voor een steeds veranderende samenleving. Het congres biedt ideeën om dagelijkse uitdagingen ‘om te denken’ en geeft handvatten om jouw onderwijsomgeving duurzamer te maken.

Kortom, Het Nationaal Onderwijs Congres is een congres ‘op gepaste afstand’ vol inspiratie, toepasbare tools, beleving, interactie en teambuilding voor iedereen in het primair of voorschools onderwijs die zich wil blijven ontwikkelen. Jij en je collega’s doen toch ook mee?

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.