Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Inkopen met maximale aansluiting op uw onderwijsorganisatie doelstelling!
Datum
2 oktober 2018
Prijs
Gratis


Inkopen met maximale aansluiting op uw onderwijsorganisatie doelstelling!

Inkoop in de publieke sector staat voor grote uitdagingen. Er zijn tal van signalen dat inkoop van een uitvoerende rol (aanbestedingen) graag wil doorgroeien naar een meer strategische rol. Maar hoe dan? Dat is precies de juiste vraag.

Hoe dan?
Deze hoe-vraag kunt u beantwoorden middels een inkoopbusinessplan met de organisatiedoelstellingen als uitgangspunt en de strategieën die ervoor zorgen dat leveranciers concreet bijdragen aan de realisatie van die doelstellingen. Voor het opstellen van zo’n plan is de zogenaamde OGSM-methodiek zeer geschikt. OGSM staat voor Objective, Goals, Strategies & Measures. Door het volledig toepassen van de methodiek kunt u stapsgewijs een concreet inkoopbusinessplan opstellen op 1 A4, inclusief doelen, strategieën, KPI’s en actieplannen.

Programma
In deze kennissessie laten we u kennis maken met deze geïntegreerde aanpak waardoor inkoop echt business impact kan krijgen.

Doelgroep
De kennissessie is bedoeld voor het inkoop-MT en de senior inkoopprofessionals van publieke inkoopafdelingen die op zoek zijn naar methoden om met hun inkoopfunctie vooruit te komen en die bewust een uitdaging niet uit de weg gaan.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.