Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
online seminar Arbeidsrecht op dinsdag 1 oktober van 11:00 – 12:00 uur
Datum
1 oktober 2019
Prijs
Gratis


online seminar Arbeidsrecht op dinsdag 1 oktober van 11:00 – 12:00 uur

Uitnodiging
Graag nodigen we u uit voor het volgende online seminar Arbeidsrecht op dinsdag 1 oktober van 11:00 – 12:00 uur.

Inschrijven
U kunt zich via het formulier aanmelden voor het seminar. Indien u reeds eerder heeft deelgenomen kunt u met uw inloggegevens inloggen en kunt u zich direct aanmelden. Na uw inschrijving ontvangt u een e-mail met daarin een link om een wachtwoord aan te maken. Vóór het seminar ontvangt u een herinnering met daarin de link waarmee u eenvoudig mee kunt kijken. Mocht de link onverhoopt niet werken, dan kun u een e-mail sturen naar brenda.gielink@nysingh.nl.

Praktisch
Nysingh online seminars zijn te volgen vanaf iedere computer met een internetverbinding en geluid. U kunt live meekijken én meepraten met onze specialisten. Zo heeft u geen reistijd en kunt u met een investering van één uur worden bijgepraat over onderwerpen die uw dagelijkse werk direct raken.

Rechtspraak, wetgeving én de media
Tijdens deze online seminars komen uiteenlopende onderwerpen uit het arbeidsrecht aan de orde, altijd actueel en voorzien van praktische voorbeelden. Of het nu gaat om relevante rechtspraak, (nieuwe) wetgeving of een actualiteit waarover u die ochtend nog in uw dagblad las. Wij lichten de actualiteiten toe en – nog belangrijker – vertalen die naar uw praktijk. Want wat hebben al die ontwikkelingen nou precies voor gevolgen voor uw dagelijkse werk? Uiteraard is er ook ruimte voor vragen en discussie over de besproken onderwerpen en andere thema’s waar u meer van wilt weten. Tijdens en tot een half uur na het seminar.

Wij waarderen uw deelname aan dit online seminar zeer!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.