Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Bijeenkomsten: CAO PO 2019-2020
Datum
Meerdere data
Prijs
€ 50,-


Bijeenkomsten: CAO PO 2019-2020

In maart organiseert IJK, onderdeel van Driessen Groep, bijeenkomsten die in het teken staan van de nieuwe Cao PO. Deze bijeenkomst is speciaal voor HRM’ers en HRM-verantwoordelijken in het Primair Onderwijs. Wij nodigen je van harte uit om één van deze bijeenkomsten bij te wonen om je te laten informeren en inspireren.

Wat komt er aan bod?

In een interactieve sessie praten wij je bij over de belangrijkste wijzigingen in de nieuwe cao. Bij de bijeenkomst in Amsterdam en Helmond verzorgt een vertegenwoordiger van de PO Raad, die betrokken is geweest bij de cao-onderhandelingen, dit deel van het programma.
Daarnaast nemen wij je, aan de hand van concrete casuïstiek, mee in de voor jouw organisatie relevante ontwikkelingen in de rechtspraak. Daarbij besteden we ook aandacht aan de gevolgen die de Wet Arbeidsmarkt in Balans heeft voor bijvoorbeeld ontslag. Ook krijg je de mogelijkheid om samen met jouw HRM-collega’s bij te praten over de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en branche.
Onderaan deze pagina vind je de geplande bijeenkomsten en het programma.

Deelname

De bijeenkomsten zijn speciaal voor HRM’ers en HRM-verantwoordelijken in het Primair Onderwijs. Aan abonnementhouders van ons HRM-kennissysteem RAP PO vragen wij om een bijdrage van € 50,- per deelnemer. Als je geen abonnement hebt, vragen wij om een bijdrage van € 195,- per deelnemer. Deze bijeenkomst is vrijgesteld van BTW.

Meld je aan voor een van deze kennisbijeenkomsten via onderstaande formulier. Is deze bijeenkomst ook interessant voor een collega? Attendeer hem/haar dan s.v.p. op deze aanmeldpagina.

Doelgroep

HRM’ers en HRM-verantwoordelijken in het Primair Onderwijs

Programma

Do 5 maart  Amsterdam  Bekijk programma
Di 10 maart  Zwolle  Bekijk programma
Do 12 maart  Groningen  Bekijk programma
Di 17 maart  Breda  Bekijk programma  Reservelijst
VOL
Di 7 april  Helmond  Bekijk programma

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.