◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
DocuPRO embedded client voor Ricoh SOP biedt beveiligde toegang tot MFP

Eerder dit jaar introduceerde Inepro de nieuwe DocuPRO embedded client voor Ricoh SOP-apparaten. De zeer goed ontvangen Android softwareapplicatie maakt veilige toegang mogelijk voor print, kopiëren en scannen. Naast deze features en een geïntegreerd tijdregistratiesysteem, aanpassen van de achtergrond/kleuren en de optie om gebruikerskaarten zelf te registreren, biedt de update van de gebruikersinterface ook printen vanaf USB/scannen naar USB (en het betalen hiervoor), easy printen, kopiëren en scannen, een remote deployer en veel meer.

Kies en/of combineer de embedded client apps

De DocuPRO embedded client voor Ricoh SOP biedt extra operationele mogelijkheden die de productiviteit en gebruiksvriendelijkheid verhogen. De eenvoudig te bedienen Androidtabletstijl gebruikersinterface voor flexibel en veilig printen, kopiëren en scannen is nu geüpdatet en bestaat uit 5 apps: de launcher, een kaartlezer plug-in, easy print, kopiëren en scannen. Kies uw eigen achtergrond of kleuren, maak Follow Me&You printen mogelijk of installeer de kaartlezer plug-in voor het op afstand installeren of updaten van uw Inepro SCR708 RFID-lezer. U kunt zelf bepalen welke app(s) voor u en uw gebruikers van toegevoegde waarde zijn. Dus kies en/of combineer!

Installatie, configuratie en herstarten op afstand

Gemiddeld hebben organisaties meer dan 1 Multi Functionele Printer, sommige MFP’s worden ingezet in verschillende gebouwen of zelfs in verschillende landen. Als dit het geval is, kan het implementeren van nieuwe of geupdate software een tijdrovende en omvangrijke taak zijn voor uw IT-afdeling. Om u tijd en geld te besparen heeft Inepro de Remote Embedded Deployer (RED) ontwikkeld. Deze tool maakt het mogelijk om met 1 klik apps te installeren en configureren en kunnen apparaten op afstand herstart worden. Middels het importeren van een lijst met IP-adressen of het scannen van apparaten kunnen deze acties voor verschillende SOP’s tegelijkertijd worden uitgevoerd. Door dit verhoogde gebruikersgemak kan iedereen de taak voltooien!

Highlights DocuPRO embedded client voor Ricoh SOP 7.12

De nieuwe update voor de DocuPRO embedded client voor Ricoh SOP 7.12 biedt gebruikersvoordelen die uw processen een boost geven. Naast veilige toegang en onze RED-tool biedt de embedded client voor Ricoh SOP ook:

 • Hoge beschikbaarheid printen
 • Offline kopiëren
 • Geïntegreerd tijdregistratiesysteem
 • Launcher voor het aanpassen van het scherm in lijn met huisstijl
 • Easy print, kopiëren en scannen
 • Beveiligde toegang tot MFP
 • Kaartlezer plug-in voor het op afstand updaten/firmware en encrypted communicatie
 • Op afstand implementeren van apps
 • Follow Me&You printen
 • Printen vanaf USB (betaalde service)
 • Scannen naar USB (betaalde service)
 • Support voor ScanPRO app

DocuPRO Embedded Client voor Ricoh SOP 7.12 is beschikbaar vanaf 11 september 2017. Voor meer informatie: www.inepro.com/docupro/embedded/ricoh-sop, e-mail naar sales@inepro.com of bel naar +31 (0)252 744044.

Inepro

Inepro is producent en leverancier van innovatieve betaal- en managementoplossingen. Door te kiezen voor Inepro, schakelt u 1 vaste leverancier in voor management van betalingen voor producten en diensten. Inepro garandeert compatibiliteit met apparatuur en software van ieder merk, type of model. Het doel van Inepro is het bieden van een oplossing die volledig aansluit op de wensen van de klant.

De filosofie achter alle Inepro oplossingen is het besparen van uw tijd, moeite en geld zodat u zich kan richten op uw kernactiviteiten en ambities.

Contactpersoon

Cilla Smits

M: + 31 (0) 252 744 044

E: marketing@inepro.com

Voor meer informatie over de DocuPRO embedded client voor Ricoh SOP: www.inepro.com/docupro/embedded/ricoh-sop

Voor meer informatie over Inepro: www.inepro.com/

Geef een reactie

Twitter

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.