◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Formats beschikbaar voor aanvraag subsidie techniekonderwijs
Van 1 tot en met 31 maart 2019 kan subsidie worden aangevraagd voor de uitvoering van plannen voor goed, actueel en innovatief techniekonderwijs. Deze aanvraag wordt gedaan door een penvoerder die optreedt namens een regio. Een regio bestaat tenminste uit twee vmbo-scholen, één mbo-instelling, bedrijven en/of lokale overheden.

Verplicht onderdeel van de aanvraag zijn een regiovisie, een activiteitenplan en een begroting. Gebruik hiervoor de formats.

Op basis van de vooraanmelding zullen regioportretten worden opgesteld. Om ervoor te zorgen dat de regio’s compleet zijn kan de penvoerder eventuele aanvullingen en wijzingen van de samenstelling via de e-mail doorgeven aan bijeenkomsten@sterktechniekonderwijs.nl.

Het gaat vooral om de deelname vanuit het technisch vmbo omdat deze leerlingen worden meegerekend voor het bepalen van het maximum subsidiebedrag. In januari en februari kunt u uw conceptplan voorleggen aan DUS-I. Stuur uw conceptaanvraag op via ocwsubsidies@minvws.nl. DUS-I zal inhoudelijk toetsen of de conceptaanvraag inhoudelijk voldoet aan het beoordelingskader.

Geef een reactie

Twitter

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.