◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Johanneke Liebrand treedt toe als partner van Nysingh

Johanneke Liebrand treedt per 1 januari 2019 toe als partner van Nysingh advocaten-notarissen

Johanneke Liebrand is per 1 januari 2019 toegetreden als partner van Nysingh (sectie arbeidsrecht, standplaats Zwolle). Johanneke is een ervaren specialist arbeids- en ambtenarenrecht. Zij is onder andere gespecialiseerd in de begeleiding van strategische processen zoals reorganisaties, (de)privatiseringen en samenwerkingsconstructies, ontslag statutair bestuurders en governance vraagstukken.

Daarnaast begeleidt Johanneke diverse overheden en onderwijsinstellingen bij uiteenlopende individuele en collectieve arbeidsrechtelijke onderwerpen.

Johanneke is sinds 2001 advocaat en verbonden aan Nysingh. Sinds een aantal jaren geeft Johanneke leiding aan de Marktgroep Onderwijs. Klachten over en geschillen tussen school en ouders/leerlingen/studenten vormen een bijzonder onderdeel van Johannekes praktijk.

Over Nysingh
Nysingh is een full service advocaten-notarissen kantoor en een hoogwaardige juridische dienstverlener voor bedrijven, instellingen en overheden. Vanuit Arnhem, Apeldoorn, Utrecht en Zwolle werken ruim 100 specialisten voor cliënten. Onze juristen hebben de kennis en ervaring die nodig is om elke juridische uitdaging aan te gaan. Omdat juridische vragen zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de specialisten van Nysingh hecht samen. Die intensieve samenwerking stelt ons in staat snel en slagvaardig op te treden. Zo zijn wij partner in business voor al onze cliënten. Met gebundelde kennis en een markt- en branchegerichte focus adviseren wij met name de sectoren Onderwijs, Overheid, Zorg, Food & Agri, Handel & Industrie en  Insurance.

www.nysingh.nl

Geef een reactie

Twitter

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.