◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Voorkom wachttijd bij betalen!!

Onderzoek toont aan dat mensen ongeveer 5 jaar van hun leven wachtend in een rij doorbrengen. Ongeacht hoeveel tijd wij hebben, we staan ​​liever niet in de rij waar gevoelens van tijdverspilling, stress of verveling vaak de overhand nemen. Door klanten een snelle en gemakkelijke manier van betalen te bieden, kunt u als organisatie een hoop van deze ergernissen wegnemen. Met de eenvoudig te implementeren SmartLine Q-Buster zelfservice Point of Sale (PoS) kunt u uw wachttijden verkorten waardoor uw klantrelaties aanzienlijk versterken.

Inepro ontwikkelde de SmartLine Q-Buster om tegemoet te komen aan de behoeften van organisaties die moderne technologie willen gebruiken om de klantervaring te optimaliseren. Met de SmartLine zelfservice PoS kunnen gebruikers zeer eenvoudig producten of diensten bestellen en betalen. Hierbij ligt de nadruk op verhoging van de kwaliteit van de dienstverlening door tegemoet te komen aan de wensen vanuit de gebruikerszijde.

Met de nieuwe SmartLine Q-Buster is het bestel- en betaalproces snel en eenvoudig. Het touch screen van de elektronische PoS, dat in totaal 408 producten kan weergeven, onderverdeeld op 12 tabs, toont duidelijke instructies zodat zelfstandig betalingen kunnen worden gedaan. Het enige wat de gebruiker hoeft te doen, is het product en de betaalmethode selecteren, betalen, de bon meenemen en het product op de aangewezen locatie (bijvoorbeeld een kantine balie) ophalen.

De SmartLine Q-Buster kan helpen om de winst van uw organisatie te vergroten en tegelijkertijd de klantervaring te verbeteren. Omdat u geen kassières meer nodig heeft, kunt u de focus van uw personeelinzet verleggen naar meer service gerichte rollen. Bovendien versnelt de touchscreentechnologie het bestelproces en verlaagt het de kans op menselijke fouten. Kortom, de inzet van de SmartLine

Q-Buster optimaliseert de service, heeft een zeer positieve invloed op de klantervaring en stelt u in staat om meer gebruik te maken van effectieve technologie!

De SmartLine Q-Buster is beschikbaar vanaf 4 december 2018. Bezoek voor meer informatie: inepro.com/smartline-q-buster/, e-mail info@inepro.com of bel ons op +31 (0 ) 252 744044.

 inepro

inepro is producent en leverancier van innovatieve betaal-, authenticatie- en managementoplossingen. Door te kiezen voor inepro, schakelt u 1 vaste leverancier in voor management van betalingen voor producten en diensten. inepro garandeert compatibiliteit met apparatuur en software van ieder merk, type of model. Het doel van inepro is het bieden van een oplossing die volledig aansluit op de wensen van de klant.

De filosofie achter alle inepro-oplossingen is het besparen van uw tijd, moeite en geld zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten en ambities.

Voor meer informatie over de SmartLine Q-Buster: inepro.com/smartline-q-buster/

 

Geef een reactie

Twitter

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.