Wie wij zijn

Wie wij zijn

Over Startpunt Onderwijs
Sinds de lancering van Startpunt Onderwijs begin 2016 zijn we in 2017 uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke onderwijsplatform in Nederland. Startpunt Onderwijs legt de verbinding tussen het onderwijs en de leveranciersmarkt.

Wij bieden het onderwijs, leveranciers en dienstverleners een platform om nieuws, kennis en ervaringen te delen.

Online platform
Middels ons vernieuwde online platform zorgt Startpunt Onderwijs voor actueel nieuws en een geüpdatete marktgids per onderwijssector. Hierbij wordt het onderwijs gemakshalve verdeeld in 3 sectoren: KO/PO (inclusief speciaal onderwijs), VO / MBO en HBO / WO. Op deze manier bent u slechts één klik verwijderd voor relevante informatie voor uw sector.

Startpunt Onderwijs bewaakt de kwaliteit van de kennisitems en geeft leveranciers de kans onafhankelijk relevante kennis te delen.

Fysieke marktgids
Jaarlijks wordt in april/mei de fysieke marktgids uitgebracht en verzonden naar alle onderwijsinstanties . Deze gids is de fysieke versie van de digitale marktgids, waarbij alleen de leveranciers en dienstverleners van Startpunt Onderwijs vermeld worden met uitgebreidere beschrijvingen dan op het online platform.

Kenniscontactdag
Via de jaarlijkse kenniscontactdagen brengen wij u, waaronder collega bestuurders, directeuren, hoofden bedrijfsvoering, hoofden P&O, Finance managers, managers ICT en overige beleidsmedewerkers van alle onderwijsorganisaties met de leveranciersmarkt in contact. Door de twee werelden ook fysiek aan elkaar te verbinden hebben we tot doel dat er meer kennis binnen de onderwijsbranche gedeeld kan worden onder het motto “Samen wordt je sterker”.

Kennisdeling staat centraal en de workshop / presentatie onderwerpen worden afgestemd met naar de actualiteit.

Bereik
Met Startpunt Onderwijs bereiken we circa 2.000 onderwijsinstellingen, ruim 10.000 scholen, ca. 13.000 beslissers en meer dan 450.000 medewerkers.

Contact

  • Heeft u vanuit het onderwijs iets nieuws te melden? Wilt u praktijkkennis delen?
  • Wilt u als marktpartij kennispartner worden of heeft u vragen over onze diensten?
  • Wilt u het onderwijs informeren over nieuwe ontwikkelingen?
  • Heeft u tips of andere vragen?

Ons team staat voor u klaar.

Per mail: info@startpuntonderwijs.nl
Telefonisch: 0642233244, Robert Kunst, mede eigenaar.