Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
0509 Docent Frans 2e graad
Toegevoegd op
5 september 2019
Eind Datum
19 september 2019
Functie naam
Frans
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Tilburg
Aanvang functie
05-09-2019
Organisatie
Theresialyceum
Website

Theresialyceum uit Tilburg zoekt een 0509 Docent Frans 2e graad per 05-09-2019

Het Theresialyceum is een scholengemeenschap voor HAVO en VWO gevestigd in Tilburg.
De school is een stabiele, degelijke en dynamische school met een open karakter, waar sterk leerlinggericht gewerkt wordt. De school heeft 1475 leerlingen en 145 medewerkers.
De school zet stevig in op de ontwikkeling van talenten van leerlingen en personeel en is zowel Begaafdheidsprofielschool als Cultuurprofielschool.
Het Theresialyceum is ook academische opleidingsschool. In dit kader bieden wij startende docenten een uitgebreid begeleidingstraject, stimuleren we collega’s onderzoek te doen in de school en bieden we jaarlijks een stageplaats aan vele studenten.

In verband met vervanging zijn wij met ingang van zo spoedig mogelijk op zoek naar een

DOCENT FRANS 0,5 fte (2e graad)
voor 13 lessen in onze onderbouw in de klassen 2 en 3

Profiel:
Wij zoeken een bevoegde, enthousiaste en gedreven collega met hart voor de leerlingen en voor het vak Frans. Je bezit gedegen vakkennis en bent in staat leerlingen uit te dagen zich te ontwikkelen. Je kunt goed samenwerken en je bezit reflecterend vermogen.

Meer informatie over de school kun je vinden op www.theresialyceum.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Olga Fokker, hoofd P&O; tel. 013-4673738 of via email: o.fokker@theresialyceum.nl

Sollicitaties
Heb je belangstelling voor deze baan dan zien we je sollicitatiebrief, vergezeld van motivatie en CV graag zo spoedig mogelijk tegemoet uitsluitend via www.omo.nl

Wat bieden wij?
Op de functie is de CAO OMO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van laatstgenoten salaris.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Het Theresialyceum is een scholengemeenschap voor HAVO en VWO gevestigd in Tilburg.
De school is een stabiele, degelijke en dynamische school met een open karakter, waar sterk leerlinggericht gewerkt wordt en die bekend staat om haar goede eindexamenresultaten en de goede sfeer.
De school heeft ruim 1400 leerlingen en 135 medewerkers. De school zet stevig in op de ontwikkeling van talenten van leerlingen en personeel en is zowel Begaafdheidsprofielschool als Cultuurprofielschool. Daarnaast kent de school versterkt talenonderwijs en een versterkt Bèta-programma. Gedegen vakkennis is de rode draad in ons onderwijsconcept en respectvol met elkaar omgaan is de basis voor een goed, plezierig en veilig werkklimaat. Het Theresialyceum is ook academische opleidingsschool. In dit kader bieden wij startende docenten een uitgebreid begeleidingstraject, stimuleren we collega’s onderzoek te doen in de school en bieden we jaarlijks een stageplaats aan vele studenten.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.