Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
0702008 Technisch Onderwijs Assistent (TOA)
Dienstverband
Toegevoegd op
18 november 2020
Eind Datum
2 december 2020
Functie naam
Technisch onderwijsassistent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Roosendaal
Aanvang functie
18-11-2020
Organisatie
OMO Scholengroep Tongerlo
Website

OMO Scholengroep Tongerlo uit Roosendaal zoekt een 0702008 Technisch Onderwijs Assistent (TOA) per 18-11-2020

atheneum en gymnasium. Het Norbertus Gertrudis Lyceum biedt al ruim 100 jaar toekomstbestendig, uitdagend, aantrekkelijk en eigentijds onderwijs aan zo’n 1500 leerlingen uit Roosendaal en omstreken aan.

Het Norbertus Gertrudis Lyceum vindt het belangrijk dat leerlingen:
• Een diploma halen (kwalificeren)
• De vaardigheid ontwikkelen zich te ontplooien in een veranderende wereld (socialiseren)
• Het beste uit zichzelf halen (persoonsvorming)
• Terugkijken op een fijne, veilige en uitdagende schooltijd (persoonsvorming)

Het leren van de leerling staat centraal op onze school. Dat betekent dat in het onderwijs aandacht is voor een contextrijke leeromgeving, kennisverwerving en –verwerking, motivatie, reflectie en eigenaarschap. Daarnaast wordt er binnen de school in toenemende mate gebruik gemaakt van leren en lesgeven met ICT. Vanaf schooljaar 2020-2021 werken alle leerlingen uit klas 1 tot en met 4 met Chromebooks.

De school wordt door leerlingen gewaardeerd om de goede sfeer. Naast aandacht voor een goede begeleiding van de leerling hebben wij de ontwikkeling en de kwaliteit van het onderwijs hoog in het vaandel staan.

Bij het Norbertus Gertrudis Lyceum is men vanaf 1 januari 2021 op zoek naar een

Technisch Onderwijsassistent BiNaSk
Voor 0,5 fte

Wij zoeken een enthousiaste en betrokken collega
• die voldoet aan de functie-eisen zoals beschreven in het functieboek van OMO (op aanvraag beschikbaar);
• die ervaring heeft in het (technisch) ondersteunen van de docent en het begeleiden van leerlingen tijdens practica;
• die demonstratie practica tijdens lessen kan uitvoeren;
• die een bijdrage kan leveren aan de veiligheid tijdens de lessen en bij het werken met technische instrumenten tijdens practica;
• die bereid is les te geven met ICT en zich daarin wil ontwikkelen;
• die in staat is te differentiëren binnen de klas en leerdoelgericht te werken;
• die zich kan vinden in de visie van de school, kan handelen conform pedagogisch en didactisch concept en zich daarin wil ontwikkelen;
• die een bijdrage kan leveren aan zowel de vaklessen als vakoverstijgend onderwijs;
• die prettig en effectief samenwerkt met collega’s in de sectie.
De TOA werkzaamheden hebben met name betrekking op natuurkunde. Ook bij scheikunde en biologie kan de TOA ingezet worden.

Wij bieden:
• een aantrekkelijke werkomgeving met ruime mogelijkheden voor verdere professionele en persoonlijke ontplooiing;
• een enthousiast en open team;
• goede arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO-VO en CAO-OMO;
• inschaling op basis van de CAO-OMO.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer R. de Mooij, te bereiken via telefoonnummer: 0165- 792300/06 – 50161690.

Ons Middelbaar Onderwijs OMO SG Tongerlo
OMO sg Tongerlo te Roosendaal bestaat uit drie deelscholen: het Da Vinci College, de Norbertus Gertrudis Mavo en het Norbertus Gertrudis Lyceum. Wij verzorgen praktijkonderwijs, vmbo basis en kader, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Evenals van onze leerlingen, staat ook de ontwikkeling van medewerkers bij ons hoog in het vaandel. We organiseren een breed scala aan cursussen binnen onze interne academie en stimuleren docentonderzoek. Tevens leiden wij aankomende docenten op binnen onze academische opleidingsschool.

* Profiel deelschool Da Vinci College *
Het Da Vinci College is een school voor praktijkonderwijs en vmbo op basis- en kaderniveau en kiest voor onderwijs dat is gericht op veerkracht en zelfredzaamheid. Leren door te doen in verbinding met de wereld buiten de school, is de kern van de manier waarop het Da Vinci College leerlingen voorbereidt op hun toekomst. Leerlingen wordt ondersteund in het ontwikkelen van hun eigen kracht. Daar hoort kennis opdoen bij, persoonlijke ontwikkeling en functioneren binnen sociale relaties. De leerling leert zijn weg te vinden in zijn persoonlijke, maatschappelijke en beroepsmatige leef- en werkomgeving. Heel belangrijk daarbij vinden wij het vertrouwen in de eigen talenten.

* Profiel deelschool Norbertus Gertrudis Mavo *
De Norbertus Gertrudis Mavo is nieuw vanaf augustus 2017. Maar helemaal nieuw is deze nieuwe mavo natuurlijk niet. De mavoafdeling op het Gertrudiscollege bestaat al heel wat jaren. Vanaf 2017 is de brugklas van die mavoafdeling zelfstandig en is de mavo een kleine middelbare school waar leerlingen en leraren elkaar kennen. Het is een nieuwe mavo die heel veel kennis en ervaring meeneemt. Met leraren die al jaren met veel plezier en vakmanschap met mavoleerlingen werken.

* Profiel deelschool Norbertus College Lyceum *
Het Norbertus Gertrudis Lyceum te Roosendaal is een school voor havo, atheneum en gymnasium. De vwo-opleiding heeft een vwo-plus variant en leerlingen kunnen havo, atheneum of gymnasium kiezen. De school bestaat 100 jaar, heeft een enthousiast en bevlogen docententeam dat ernaar streeft het beste uit de leerlingen te halen, heeft een breed onderwijsaanbod en rijke traditie ook op het gebied van cultuur en wereldburgerschap , gaat voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs en wordt door ruim 1300 leerlingen gewaardeerd om de goede sfeer. Een goede begeleiding van alle leerlingen en voortduren werken aan verbetering en onderwijskwaliteit zijn eveneens kenmerkend voor het Norbertus Gertrudis Lyceum.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.