Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
0702009 Projectleider STO (0,2 fte)
Dienstverband
Toegevoegd op
18 november 2020
Eind Datum
30 november 2020
Functie naam
Projectmanagement
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Roosendaal
Aanvang functie
18-11-2020
Organisatie
OMO Scholengroep Tongerlo
Website

OMO Scholengroep Tongerlo uit Roosendaal zoekt een 0702009 Projectleider STO (0,2 fte) per 18-11-2020

Het Da Vinci College is een school die het basis/kader vmbo- en praktijkonderwijs verzorgt voor zo’n 750 leerlingen uit Roosendaal en omgeving en is sinds 2016 gehuisvest in een prachtig nieuw gebouw; volledig ingericht om goed onderwijs te kunnen verzorgen. De school gaat ervan uit dat leren ontstaat daar waar mensen werkelijk belangstelling hebben voor wie ze zijn en wat hen beweegt.
Het Da Vinci College richt zich sterk op de pedagogische opdracht. De leerling leert zijn weg te vinden in zijn of haar persoonlijke, maatschappelijke en beroepsmatige leef- en werkomgeving. Heel belangrijk daarbij vinden wij het vertrouwen in de eigen talenten. Het Da Vinci College wil dat elke leerling erop vertrouwt dat de school de voorwaarden schept om te leren ontdekken wie hij of zij is, wat hij of zij kan en wat hij of zij wil.

Het Da Vinci College is een van de belangrijke partners binnen het project ‘Sterk Techniek Onderwijs West-Brabant Midden’ De doelstelling van ons project is het realiseren van duurzaam, dekkend en kwalitatief sterk techniekonderwijs binnen het vmbo dat aansluit op zowel het primair onderwijs als het middelbaar beroepsonderwijs en de technische arbeidsmarkt in de regio, voor nu en in de toekomst.
Zie voor specifieke informatie over dit project de website www.techniektalenten.nl

Voor het project Sterk Techniek Onderwijs bij het Da Vinci College (onderdeel van OMO sg Tongerlo), zijn wij op zoek naar een projectleider ter vervanging van zwangerschapsverlof per 1 januari 2021 tot 1 augustus 2021.

Projectleider sterk techniek onderwijs
voor 0,2 FTE met bewezen kwaliteiten op het gebied van projectmanagement

De projectleider is verantwoordelijk voor de procesgang en coördinatie en geeft leiding aan de projectgroep. Hiervoor is gedurende de looptijd van de vervanging 0.2 fte per week beschikbaar.
Wat vragen we?
• Recente ervaring met het leiding geven aan een complex project binnen het onderwijs;
• Kennis en inzicht in projectmanagemanagement en bijbehorende succesfactoren;
• Kennis van recente ontwikkelingen binnen het onderwijs en met name kennis van de combinatie techniek en onderwijs in West-Brabant;
• Inzicht in het politiek krachtenveld van het onderwijs en het vermogen zich hier soepel in te bewegen;
• Een sterke adviseur die vanuit een constructief perspectief actief verbindt;
• Durf en slagvaardig optreden om buiten de gangbare paden te treden;
• Grote affiniteit met het technisch onderwijs en bedrijfsleven in de regio.

Wat bieden we?
Een uitdagend en interessant project gedurende de looptijd van de vervanging. De salariëring bedraagt maximaal € 5012,- op fulltime basis (schaal LC of schaal 11). Zowel een ZZP-constructie als een tijdelijk dienstverband ter vervanging bij Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs behoort tot de mogelijkheden.

Interesse?
Wanneer je enthousiast wordt van bovenstaand profiel, kun je via www.omo.nl solliciteren door middel van het uploaden van je motivatiebrief en curriculum vitae. Solliciteren kan tot 1 december aanstaande. De gesprekken staan gepland in de eerste week van december.
Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen. Wil je meer weten over deze vacature en het project- en activiteitenplan dan kun je contact opnemen met de collegedirecteur van Da Vinci College, Kiki Nieuwkerk K.Nieuwkerk@davincicollege.nl.

(Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.)

Ons Middelbaar Onderwijs OMO SG Tongerlo
OMO sg Tongerlo te Roosendaal bestaat uit drie deelscholen: het Da Vinci College, de Norbertus Gertrudis Mavo en het Norbertus Gertrudis Lyceum. Wij verzorgen praktijkonderwijs, vmbo basis en kader, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Evenals van onze leerlingen, staat ook de ontwikkeling van medewerkers bij ons hoog in het vaandel. We organiseren een breed scala aan cursussen binnen onze interne academie en stimuleren docentonderzoek. Tevens leiden wij aankomende docenten op binnen onze academische opleidingsschool.

* Profiel deelschool Da Vinci College *
Het Da Vinci College is een school voor praktijkonderwijs en vmbo op basis- en kaderniveau en kiest voor onderwijs dat is gericht op veerkracht en zelfredzaamheid. Leren door te doen in verbinding met de wereld buiten de school, is de kern van de manier waarop het Da Vinci College leerlingen voorbereidt op hun toekomst. Leerlingen wordt ondersteund in het ontwikkelen van hun eigen kracht. Daar hoort kennis opdoen bij, persoonlijke ontwikkeling en functioneren binnen sociale relaties. De leerling leert zijn weg te vinden in zijn persoonlijke, maatschappelijke en beroepsmatige leef- en werkomgeving. Heel belangrijk daarbij vinden wij het vertrouwen in de eigen talenten.

* Profiel deelschool Norbertus Gertrudis Mavo *
De Norbertus Gertrudis Mavo is nieuw vanaf augustus 2017. Maar helemaal nieuw is deze nieuwe mavo natuurlijk niet. De mavoafdeling op het Gertrudiscollege bestaat al heel wat jaren. Vanaf 2017 is de brugklas van die mavoafdeling zelfstandig en is de mavo een kleine middelbare school waar leerlingen en leraren elkaar kennen. Het is een nieuwe mavo die heel veel kennis en ervaring meeneemt. Met leraren die al jaren met veel plezier en vakmanschap met mavoleerlingen werken.

* Profiel deelschool Norbertus College Lyceum *
Het Norbertus Gertrudis Lyceum te Roosendaal is een school voor havo, atheneum en gymnasium. De vwo-opleiding heeft een vwo-plus variant en leerlingen kunnen havo, atheneum of gymnasium kiezen. De school bestaat 100 jaar, heeft een enthousiast en bevlogen docententeam dat ernaar streeft het beste uit de leerlingen te halen, heeft een breed onderwijsaanbod en rijke traditie ook op het gebied van cultuur en wereldburgerschap , gaat voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs en wordt door ruim 1300 leerlingen gewaardeerd om de goede sfeer. Een goede begeleiding van alle leerlingen en voortduren werken aan verbetering en onderwijskwaliteit zijn eveneens kenmerkend voor het Norbertus Gertrudis Lyceum.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.