Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
1 op 1 begeleiding, maak jij het verschil?
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
8 november 2018
Eind Datum
8 december 2018
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Plaats
Capelle aan den IJssel
Organisatie
DIT IS WIJS Rotterdam
Website

DIT IS WIJS Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een 1 op 1 begeleiding, maak jij het verschil? per

Voor een school in Rotterdam zijn wij op zoek naar een sterke leerkracht of remedial teacher die een leerling, die in groep 4/5 zal instromen wil begeleiden. De leerling kampt met gedragsproblemen en een leerachterstand.

De uren zullen in het begin opgevoerd worden tot fulltime en bij goede prestaties zullen deze naar mate de opdracht vordert weer afnemen. Jij ziet de groei bij de leerling, samen werken jullie hard aan deze groei, iets om trots op te kunnen zijn, toch?

Ben jij de docent, begeleider en coach die deze leerling nodig heeft? Reageer dan nu door te solliciteren op deze vacature.

  • Je hebt afgeronde pabo opleiding
  • Je bent didactisch sterk onderlegd
  • Je bent fulltime en flexibel beschikbaar
  • Je kan gestructureerd en consequent werken
  • Je staat stevig in je schoenen
  • Je bent in de mogelijkheid om in Rotterdam te werken

Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding
van een coach
. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een
voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.