Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
192002 Roostermaker 0,3-0,4 fte
Toegevoegd op
28 augustus 2019
Eind Datum
30 september 2019
Functie naam
Roostermaker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Boxtel
Aanvang functie
28-08-2019
Organisatie
Baanderherencollege
Website

Baanderherencollege uit Boxtel zoekt een 192002 Roostermaker 0,3-0,4 fte per 28-08-2019

Het Baanderherencollege-VMBO onderscheidt zich als een eigentijdse school; een school die leerlingen uitstekend voorbereidt op vervolgonderwijs, beroep en een goede plaats in de maatschappij. Wij vinden het van belang dat onze leerlingen zich gekend en erkend voelen. Doordat wij de leerling goed kennen is bijvoorbeeld de kwaliteit van de leerling- en mentorbegeleiding hoog. Dit profiel leidt tot twee kernwaarden;
– De leerling gekend. Deze kernwaarde gaat over de veilige sfeer op school, de centrale rol voor mentor en de korte lijnen tussen school, leerling en ouders. Onze slogan ‘Je telt mee op het BHC’ appelleert aan een sterk punt van de school, namelijk dat leerlingen zich gekend en erkend voelen.
– Persoonlijk presteren. Deze kernwaarde gaat over het onderwijs, waarbij persoonlijke prestaties tellen. Gepersonaliseerd leren gaat om differentiëren, talentontwikkeling, leren door doen en de inzet van technologische hulpmiddelen. Er valt veel te kiezen en er is ruim aandacht voor LOB.

Wij bieden leerlingen alle leerwegen van het VMBO. In de beide beroepsleerwegen (basis en kader) wordt Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Bouw, Wonen en Interieur alsmede Produceren, Installeren en Energie aangeboden. In de MAVO (theoretische leerweg) is ook de sector Landbouw mogelijk. Ook alle MAVO-leerlingen maken kennis met beroepsgerichte onderdelen via de talentlijnen Business, Technology, Arts&Design en Sports & Lifestyle. Het Baanderherencollege werkt nauw samen met het Jacob Roelandslyceum, school voor HAVO en VWO.
Het Baanderherencollege maakt onderdeel uit van de OMO Scholengroep Boxtel en resulteert onder het bestuur van de vereniging OMO.
Wij bieden een uitdagende werkomgeving in een school die zich constant ontwikkelt met vernieuwende onderwijsprocessen en inspirerende leeromgevingen.

We zijn op het Baanderherencollege op zoek naar een enthousiaste Roostermaker (0,3-0,4 fte.)

De functie:
Als Roostermaker vind je het een uitdaging om binnen de kaders van wet- en regelgeving en werkafspraken, de wensen van de diverse partijen zoveel mogelijk te vertalen naar de (les)roosters. Je verzamelt informatie ten behoeve van het dagrooster, toetsroosters, ouderavonden en andere activiteiten. Je bespreekt knelpunten met je collega en eventueel de directie van de school en geeft alternatieven aan. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het jaar- en proefwerkweekrooster en werk je nauw samen met je collega die het dagrooster verzorgt.

Functie-eisen:
– Je hebt affiniteit en ervaring met het maken van roosters binnen het onderwijs;
– Je bent vaardig in het werken met automatische systemen en hebt ervaring met het roosterprogramma Zermelo;
– Je werkt nauwkeurig en hebt een groot kwaliteitsbewustzijn;
– Je kunt een goede balans vinden tussen de verschillende belangen van partijen;
– Je bent communicatief vaardig;
– Je vindt jouw vak geweldig en draagt dit ook uit;
– Je bent creatief en kan buiten de kaders denken;
– Ervaring met het werken in het programma Foleta strekt tot aanbeveling.

Wat bieden wij jou?
Een benoeming als Roostermaker (0,3-0,4 fte), met een zo spoedig mogelijke ingang, voor de duur van het schooljaar 2019-2020.
Bij goed functioneren en voldoende formatieruimte kan dit contract worden verlengd. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO. De functie van roostermaker is ingeschaald in schaal 8. Afhankelijk van opleiding en ervaring is een gesprek over de arbeidsvoorwaarden mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ook zichzelf blijven ontwikkelen. Daarvoor krijg je bij ons alle ruimte. We bieden scholing en ontwikkelingsmogelijkheden zowel inhoudelijk als verbredend.

Heb je interesse? Dan ontvangen we jouw motivatiebrief en curriculum vitae via de website van OMO www.omo.nl. Alleen sollicitaties via deze site worden in behandeling genomen!

Wil je meer weten over de vacature, dan kun je contact opnemen met de directeur onderwijs, Jan-Willem van den Berg via j.vd.berg@bhc.nl of via tel. 0411-676924.

Voor meer informatie over het Baanderherencollege verwijzen we je graag naar onze website https://bhcvmbo.nl

Het Baanderherencollege onderscheidt zich als een eigentijdse school; een school die leerlingen uitstekend voorbereidt op vervolgonderwijs, beroep en een goede plaats in de maatschappij. De leer- en leefomgeving is zodanig dat de leerling zich er thuis voelt. Hij wordt aangesproken op zijn talenten en begeleid naar een zelfstandige wereldburger. Respect voor elkaar en een veilige schoolomgeving zijn daarbij belangrijk. Onze slogan voor leerlingen, ouders en personeel is: Je telt mee op het BHC.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.