Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
1920_MHC_maatschappijleer
Toegevoegd op
24 september 2019
Eind Datum
25 oktober 2019
Functie naam
Maatschappijleer
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Goirle
Aanvang functie
21-10-2019
Organisatie
Mill-Hill College
Website

Mill-Hill College uit Goirle zoekt een 1920_MHC_maatschappijleer per 21-10-2019

Mill Hill College
Wij zijn een dorpse school met een grenzeloze ambitie. Onze persoonlijke betrokkenheid karakteriseert de sociale werkwijze van de docenten. We bieden onderwijs afgestemd op niveau aan. Dat is een uitgebalanceerde aanpak die zowel uitdaagt, maar ook aansluit bij de manier van leren die bij de leerlingen past. Leren is meer dan alleen kennis opdoen van verschillende vakken. Wij willen leerlingen helpen om zich te ontwikkelen tot mensen die zelfstandig kunnen functioneren in de steeds maar veranderende maatschappij. Verandering is het nieuwe constante. Daar spelen wij als school haarfijn op in.
Om een indruk te krijgen van onze school kunt u op de volgende link klikken of deze kopiëren in uw browserbalk: https://www.millhillcollege.nl/

Mill Hill College maakt onderdeel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). Ons Middelbaar Onderwijs is een vereniging van ongeveer 35 scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant.

Wij zijn per 21 oktober 2019 op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van:

Docent Maatschappijleer en mentor (0,6 fte)

Het betreft een vacature voor het bovenbouw VWO team, inschaling is in overleg. De vacature staat open ter vervanging van langdurig ziekteverlof.

Functie eisen:
– heeft een 1e graads bevoegdheid maatschappijleer of een 2e graads bevoegdheid en in opleiding tot 1e graads;
– kan inspringen op actuele maatschappelijke zaken;
– is enthousiast in het voeren van open gesprekken;
– is een goede discussieleider;
– ervaring met examenklassen is een pré;

Wij bieden:
– Een uitdagende werkomgeving in een informele sfeer;
– Een fijne samenwerking in een relatief kleine sectie;
– De ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak;
– Een functie met bijbehorende arbeidsvoorwaarden conform CAO OMO.

Inlichtingen:
Uw sollicitatiebrief en CV kunt u uiterlijk 1 oktober 2019 richten aan Mill Hill College, t.a.v. mevrouw Peek – Warnars en de heer Smits. Deze sollicitatiebrief met cv stuurt u naar mvanzundert@millhillcollege.nl of u kunt solliciteren via uw account o.v.v. 1920_svac_maatschappijleer_bbvwo.
Voor meer informatie over de functie of de functieomschrijving kunt u terecht bij Manou van Zundert, personeelsfunctionaris, tel.: 013-5420538.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Op het Mill-Hillcollege, daar leer je meer… Het Mill-Hillcollege is een school in de regio Tilburg met 1400 leerlingen, waar de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen voorop staat. De leerling staat centraal in de organisatie. Met al deze leerlingen gaan wij volgens een duidelijk beleid aan de slag in de dagelijkse praktijk. We willen ons als school voortdurend blijven aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen zowel binnen het onderwijs als binnen onze maatschappij. Respect is daarbij de basis. Het draagt bij tot een goed persoonlijk functioneren en tot een positieve deelname aan de samenleving.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.