Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
1e en 2e graads docent biologie
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
14 juni 2019
Eind Datum
14 juli 2019
Functie naam
Biologie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5 - 1,0
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Aanvang functie
1-08-2019
Organisatie
Calvijn Business School
Website

Ondernemende 1e en / of 2e graads docenten Biologie met ruime ervaring voor onze mooie mavo havo in de wereldstad

Voel jij je aangetrokken tot lesgeven aan multicuturele denkers en doeners in onze mavo havo? Reageer dan snel!
Is denken in mogelijkheden en leerlingen leren het beste uit zichzelf te halen jou op het lijf geschreven? Reageer dan zeker!

Wegens samenvoeging van de havo afdelingen van Calvijn Business School  en Vreewijk Lyceum zijn wij op zoek naar versterking van ons team. Je gaat afhankelijk van je ervaring en graad lesgeven in de onderbouw of  bovenbouw mavo of havo.

Natuurlijk ben jij in het bezit van je 1e of 2e  graads bevoegdheid Biologie en ben je aantoonbaar succesvol in (voor)examenklassen mavo, havo of vwo.

Onze school is gelegen aan de Zuidrand van Rotterdam nabij uitvalswegen naar A4, 15, en 16. Wil jij meer informatie, neem dan contact op met Annika Abozead teamleider bovenbouw.

Calvijn Business School is een mavo- en havoschool met een ondernemend karakter. Naast het volgen van de reguliere vakken, zijn de leerlingen ondernemend bezig. Wij vinden het belangrijk om leerlingen te laten ervaren hoe het er 'in het echt' aan toe gaat. Naast algemene ontwikkeling, zetten we in op de verbetering van sociale vaardigheden, netwerken en samenwerken. Via excursies en bedrijfsbezoeken komen leerlingen op bijzondere plaatsen en ontmoeten ze inspirerende mensen. Docenten van de Calvijn Business School zijn initiatiefrijk, sociaal, ondernemend en een kei in hun vakgebied.
 
Calvijn Business School is een van de acht scholen van CSG Calvijn. De scholen van CSG Calvijn gaan mee met de tijd, werken nauw met elkaar samen en delen kennis en middelen. We bieden een inspirerende werkomgeving, waarbij persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkelingen vanzelfsprekend zijn. Alle Calvijnscholen dragen met trots het keurmerk ‘goed’ van de Onderwijsinspectie. Ga jij ook voor uitstekend onderwijs, dan ben je bij ons van harte welkom!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.