Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
1e graad docent maatschappijleer schooljaar ’19-’20
Functie naam
Maatschappijleer
Toegevoegd op
17 april 2019
Eind Datum
17 mei 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5-0,7 fte
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Eindhoven
Organisatie
Lorentz Casimir Lyceum
Website

Lorentz Casimir Lyceum uit Eindhoven zoekt een 1e graad docent maatschappijleer schooljaar '19-'20 per

Voor komend schooljaar zijn wij op zoek naar een nieuwe collega docent maatschappijleer.

Het vak wordt in de bovenbouw van zowel havo als vwo gegeven en is een schoolexamenvak. Vanwege de beperkte omvang van lessen is het een solistische functie. De docent maatschappijleer heeft geen directe collega en dus ook alle gelegenheid om het vak inhoudelijk
vorm te geven naar eigen ideeën.

Voor de juiste kandidaat zijn de mogelijkheden divers: in omvang en in invulling van het vak. Er is maar één eis: passie voor het vak (en uiteraard een bevoegdheid). Graag maken we kennis met je.
 

Lorentz Casimir Lyceum

Onze leerlingen kiezen de school die bij ze past. Of ze nu creatief, sportief of ondernemend zijn. Of sociaal, extravert, zeer intelligent of eindeloos geduldig. Wij zijn altijd op zoek naar collega's die leerlingen kunnen stimuleren in hun talenten. Daarbij zijn we ambitieus. Kwaliteit staat voor ons hoog in het vaandel en dat maken we ook waar. Dat vragen we ook van onze toekomstige collega's: enthousiasme, ambitieus en met een gedegen vakkennis en inhoud. Creatief in lesgeven en contacten. Op onze school is ruimte voor passie. In het klaslokaal en daarbuiten. Voor leerlingen en docenten. Ambities en passies geven een school een eigen karakter. Dus ook voor u geldt: kies om te werken voor een school die bij u past! Het Lorentz Casimir Lyceum is een school op algemene grondslag voor Havo, Atheneum en Gymnasium met ruim 1200 leerlingen en 125 medewerkers. De school onderscheidt zich onder meer door al vanaf de brugklas de mogelijkheid te bieden versterkt Engels te volgen en in de onderbouw het Questprogramma aan te bieden, projectgerichtonderwijs gericht op de toekomst. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.