Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
1e graads docent maatschappijleer
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
14 juni 2019
Eind Datum
24 juli 2019
Functie naam
Maatschappijleer
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4 fte
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
1 augustus 2019
Loon indicatie
Arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO
Organisatie
Hervormd Lyceum Zuid
Website

Het Hervormd Lyceum Zuid in Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste 1e graads docent maatschappijleer (0,4 fte) die ons team komt versterken.

Het Hervormd Lyceum Zuid (HLZ) biedt onderwijs aan op havo- en vwo-niveau.
Het HLZ is een school in beweging is en daarom zoeken wij docenten die bij willen dragen aan een professionele cultuur waarin samenwerken, openheid en vertrouwen centraal staat. Je vindt het belangrijk en vooral ook leuk om bij te dragen aan een omgeving die
digitaliseert, je onderzoekt graag hoe je leerlingen kunt motiveren, je implementeert en deelt werkvormen die opbrengst geven binnen en buiten je sectie en je staat open voor het leveren van maatwerk in het belang van de leerling.

Komend jaar ontstaat er door een aanpassing in de lessentabel een tijdelijke vacature voor 1 schooljaar bij het vak maatschappijleer. Je geeft 12 lessen aan 5V en 5H in samenwerking met een ervaren collega.

Dit betreft een tijdelijke baan van 0,4 fte voor het schooljaar 2019-2020. Bij deze functie hoort een passende beloning, de arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO.
 

In het onderwijs aan Hervormd Lyceum Zuid zetten we ons ervoor in dat onze leerlingen het diploma bereiken dat aansluit bij hun wensen en mogelijkheden. We besteden veel aandacht aan studiebegeleiding en het ontwikkelen van studievaardigheden. Hierdoor versterken we de basis tot succes. Onze onderwijsvisie gaat uit van het volgende: HLZ biedt een veilige leeromgeving, waarbinnen ieder kind de gelegenheid heeft kennis op zijn niveau te verwerven en zijn talenten verder te ontdekken. In onze aandacht en zorg voor de leerlingen manifesteren zich de bijzondere grondslag van onze school en de pedagogische opdracht: de school als kleinschalige waardengemeenschap, die we met elkaar en voor elkaar vormen en inhoud geven.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.