Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
1e jaars Stagiaire van lerarenopleiding
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
7 november 2018
Eind Datum
30 december 2018
Functie naam
Open vacature
Niveau
HBO
Aantal uur per week
in overleg
Provincie
utrecht
Plaats
Utrecht
Organisatie
MBO Utrecht
Website

MBO Utrecht zoekt 1e jaars stagiaires van de lerarenopleiding

Wij hebben stageplekken voor eerstejaars studenten van de lerarenopleiding (lido’s), waarin je kennismaakt met diverse opleidingsteams.

  • Je wordt begeleid door een schoolopleider van een bepaalde locatie en draait mee met de diverse teams die gehuisvest zijn op die locatie.
  • Je wordt gekoppeld aan een docent van je vak, maar je hebt ook de mogelijkheid om bij andere docenten te kijken.
  • Na een periode van ongeveer 9 weken wissel je van locatie. De schoolopleider blijft je vaste aanspreekpunt en begeleider. 

Op deze manier hopen wij jou een brede indruk te kunnen geven van onze school, de diverse locaties en opleidingen en de verschillende doelgroepen die wij in huis hebben.

Wil je graag een idee krijgen van wat het middelbaar beroepsonderwijs inhoudt en heb je een flexibele instelling?
Maak je graag contact met diverse groepen leerlingen en collega’s? Dan is een stage bij MBO Utrecht echt iets voor jou!

NB: Op dit moment hebben we weinig tot geen mogelijkheden voor LIDO 1 binnen het vakgebied Spaans. 

Je volgt een lerarenopleiding en bent geïnteresseerd in het werken bij een MBO school.

Een LIDO 1 (1e jaars student van de lerarenopleiding) krijgt bij ons geen stagevergoeding

  • gecertificeerde werkbegeleider binnen de Academie waar je stage loopt
  • intervisie op woensdagochtend met de Schoolopleiders en de Instituutsopleider van de Hogeschool Utrecht
  • een werkplek in een lerend team met betrokken collega’s
  • een kleinschalige organisatie waar iedereen elkaar kent

MBO Utrecht is een kleinschalige organisatie voor middelbaar beroepsonderwijs in Utrecht en omgeving. We bieden zo’n 75 verschillende opleidingen. Ons accent ligt op de hoogste niveaus van het mbo, met name in de zakelijke dienstverlening, leisure & entertainment, techniek en zorg. Onze hoogwaardige beroepsopleidingen sluiten aan op het vervolgonderwijs, de processen in het maatschappelijk verkeer en bedrijfsprocessen. Hiermee spelen we in op de snel veranderende arbeidsvraag naar hoger geschoolde mbo-ers. Het grootste deel van de studenten volgt een BOL-opleiding (90%).

In ons onderwijs staat de student centraal. We geven onze studenten meer dan een opleiding. We bieden ze een opstap naar een volwaardige rol in de maatschappij als vakman, werknemer en verantwoordelijke, zelfbewuste burger. Bij ons vinden studenten een inspirerende en levendige leer- en werkomgeving waar ze zich snel thuis voelen. Als zelfstandige organisatie bieden wij een kleinschaligheid die de betrokkenheid en verbondenheid bevordert. Daardoor komen ieders persoonlijke kwaliteiten optimaal tot ontwikkeling. Vanuit onze wortels in het interconfessionele
onderwijs staan wij open voor studenten van alle levens- en geloofsovertuigingen en hechten wij aan waarden als respect, persoonlijke aandacht en geborgenheid. Ondernemend gedrag, maatschappelijke betrokkenheid en burgerschap staan bij ons nadrukkelijk op de agenda.

De kernwaarden die ons waardevol en onderscheidend maken voor studenten, medewerkers en andere doelgroepen zijn persoonlijk, ondernemend en ambitieus.
MBO Utrecht is kleinschalig georganiseerd. In 13 Academies worden opleidingen aangeboden aan 4.500 studenten. We bieden onderwijs op vier MBO niveaus.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.