Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
20/21 09 instructeur natuurkunde 0,6 fte
Dienstverband
Toegevoegd op
20 mei 2020
Eind Datum
2 juni 2020
Functie naam
Open vacature
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Eindhoven
Aanvang functie
20-05-2020
Organisatie
Van Maerlantlyceum
Website

Van Maerlantlyceum uit Eindhoven zoekt een 20/21 09 instructeur natuurkunde 0,6 fte per 20-05-2020

Het Van Maerlantlyceum is van oudsher een school waar de mens en zijn verbinding met anderen centraal staat. Op school wordt samengeleefd en samen geleerd, met respect voor diversiteit en de eigenheid van leerlingen. Iedereen kan zichzelf zijn op het Van Maerlantlyceum.
De school profileert zich duidelijk op het gebied van technologie, ondernemerschap en creativiteit. Het Van Maerlantlyceum staat bekend om zijn muziekavonden, poëziewedstrijden en debatcultuur.

De school heeft leerlingbegeleiding hoog in het vaandel staan. Er is extra begeleiding voor leerlingen die dat nodig hebben. Ook biedt de school uitdaging aan getalenteerde leerlingen. De school biedt daarvoor Plato-onderwijs, kunst- en bèta-ateliers, Cambridge Engels en individuele trajecten in de bovenbouw. Alle leerlingen op het Van Maerlantlyceum kunnen optimaal profiteren van het onderwijsaanbod.

De school telt ongeveer 1200 leerlingen en 125 medewerkers.

Voor het nieuwe schooljaar 2020 / 2021 zijn wij op zoek naar een

INSTRUCTEUR NATUURKUNDE
0,6 fte

Functiecontext
Als instructeur op het Van Maerlantlyceum werk je samen met de docenten van de BiNaSk secties. De docenten zijn afhankelijk van jouw ondersteuning voor, tijdens en na de practica; practica klaarzetten, opruimen maar ook de begeleiding van leerlingen tijdens de practica. Zelfstandig kleine groepen leerlingen begeleiden in het uitvoeren van BiNaSk projecten, het ontwikkelen, optimaliseren en aanpassen van practica en voorschriften behoren ook tot je taak. Tevens ben je verantwoordelijk voor zowel het in goede staat houden van het practicummateriaal als de bevoorrading van de benodigdheden in het kabinet.

Kennis & vaardigheden
• Je beschikt over theoretische- en praktische kennis van het vakgebied.
• Je bent bekend met de veiligheidsregels omtrent BiNaSk practica.
• Je kunt kennis overdragen op een stimulerende/enthousiasmerende wijze.
• Je besteedt ruime aandacht aan persoonlijke & professionele ontwikkeling.
• Je neemt zelf initiatief wanneer je werk ziet dat gedaan kan/moet worden.
• Je werkt systematisch en gestructureerd.
• Je bent zelfstandig maar ook in staat tot samenwerking.
• Het is een pré om ook theoretische en praktische kennis te hebben van de bètavakken.

Aanstelling en arbeidsvoorwaarden
Aanstellingsomvang: 0,6 fte
Soort aanstelling: het betreft een tijdelijke vacature voor de duur van schooljaar 2020-2021 met de mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren en wordt ingeschaald
Inschaling: salarisschaal 8 conform CAO Voortgezet Onderwijs

Meer weten?
Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer Tim Strik, conrector vwo, via e-mail t.strik@vanmaerlantlyceum.nl

Sollicitatie
Je kunt je belangstelling voor bovenstaande vacature kenbaar maken door het sturen van een motivatiebrief met c.v., uitsluitend via de OMO website www.omo.nl
Je sollicitatie dient uiterlijk 2 juni a.s. door ons te zijn ontvangen.

Het van Maerlantlyceum is een school voor havo, atheneum en gymnasium in het centrum van Eindhoven. De school streeft niet alleen kwalitatief goed onderwijs na, maar wil ook voor iedere leerling een podium bieden om uit te blinken. Daarom bieden we naast onderwijs ook veel extra activiteiten zoals ateliers voor drama, tekenen, muziek, sport en onderzoek. Het van Maerlantlyceum geniet bekendheid vanwege haar muziekavond, poëziewedstrijden en debatcultuur. De school heeft ongeveer 1200 leerlingen en 125 medewerkers.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.