Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
201909 vervanging expert arts
Toegevoegd op
25 september 2019
Eind Datum
20 oktober 2019
Functie naam
Beeldende Vorming
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Tilburg
Aanvang functie
25-09-2019
Organisatie
De Nieuwste School
Website

De Nieuwste School uit Tilburg zoekt een 201909 vervanging expert arts per 25-09-2019

DNS is een kleinschalige school voor mavo, havo en vwo met een uniek onderwijsconcept en leidt vanzelfsprekend op voor een diploma. De school onderscheidt zich doordat het de verwondering van de leerling als uitgangspunt neemt. In door de vakdocenten bepaalde thema’s staat de leervraag centraal. De leerling gaat volgens een beproefde onderzoeksmethode op zoek naar de antwoorden. De opgedane kennis, inzichten en vaardigheden delen de leerlingen met elkaar en hun docent. Deze werkwijze leidt tot een rijk en gevarieerd onderwijsklimaat dat leerlingen gedurende hun hele schoolloopbaan uitdaagt en gemotiveerd houdt. De leerling leert zo verantwoordelijkheid voor de eigen leerroute te nemen. Het onderwijsconcept van DNS draagt sterk bij aan alle facetten van de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen en gaat dus veel verder dan uitsluitend de cognitieve ontwikkeling. Het bereidt hen daarbij uitstekend voor op het vervolgonderwijs.

Voel je je verbonden met het onderwijsconcept van DNS?

Met ingang van begin december 2019 tot april half april 2020 zijn wij op zoek naar een expert arts voor 0,5 fte. Het betreft een zwangerschapsvervanging. De lessen zijn in het eerstgraadsgebied en bevatten ook eindexamenklassen havo en vwo.

Alleen sollicitaties via www.omo.nl worden in behandeling genomen.

De Nieuwste School (DNS) is een kleinschalige school voor mavo, havo en vwo met een uniek onderwijsconcept. Vanzelfsprekend leidt DNS op voor een diploma. DNS onderscheidt zich doordat het de verwondering van de leerling als uitgangspunt neemt. In door de vakdocenten bepaalde thema’s staat de leervraag centraal. De leerling gaat volgens een beproefde onderzoeksmethode op zoek naar de antwoorden. De opgedane kennis, inzichten en vaardigheden delen de leerlingen met elkaar en hun docent. Deze werkwijze leidt tot een rijk en gevarieerd onderwijsklimaat dat leerlingen gedurende hun hele schoolloopbaan uitdaagt en gemotiveerd houdt. De leerling leert zo verantwoordelijkheid voor de eigen leerroute te nemen. Het onderwijsconcept van DNS draagt sterk bij aan alle facetten van de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen en gaat dus veel verder dan uitsluitend de cognitieve ontwikkeling. Het bereidt hen daarmee ook uitstekend voor op het vervolgonderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.