Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
2e graads docent Engels vmbo basis/kader onderbouw 0,4 fte
Functie naam
Engels
Toegevoegd op
5 november 2019
Eind Datum
27 november 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4 fte
Dienstverband
tijdelijk, vast
Provincie
gelderland
Plaats
Nijkerk
Aanvang functie
z.s.m.
Loon indicatie
LB
Organisatie
Corlaer College
Website

2e graads docent Engels vmbo basis/kader onderbouw

Het Corlaer College is een christelijke school waar leerlingen uitgedaagd worden het beste uit zichzelf  te halen.

Ondanks grote verschillen die er tussen leerlingen bestaan, zijn wij ervan overtuigd dat elk  kind talenten heeft. De school verzorgt kwalitatief goed onderwijs waarbinnen leerlingen hun verschillende talenten zo goed mogelijk ontwikkelen. Je talent ontwikkelen
om die ander en jezelf verder te helpen vinden we een belangrijk principe vanuit de christelijke grondslag van de school.

Wij zijn een brede maar kleinschalig georganiseerde scholengemeenschap in Nijkerk  met een regionale functie. Op het Corlaer College verzorgen wij onderwijs in vrijwel alle  onderwijstypen: atheneum, havo en alle niveaus van het vmbo.

Op het Corlaer College ontstaat met onmiddelijke ingang de vacature 2e graads Docent Engels basis/kader onderbouw, 0,4 fte.

We zoeken een flexibele, enthousiaste, collega die het vak Engels, samen met collega’s, verder wil ontwikkelen. Een praktische insteek waarbij leerlingen door doen en denken uitgedaagd worden om te leren, is een duidelijk focuspunt binnen het onderwijs.
Ben je iemand die goed met ruimte voor ontwikkeling om kan gaan en tegelijkertijd resultaatgericht werkt, dan gaan we graag het gesprek met je aan.

Je bent in het bezit van een adequate lesbevoegdheid. Je bent bereid en in staat om in teamverband vorm te geven aan onze onderwijs- en vormingsdoelen.

Wij bieden een uitdagende functie in een mensgerichte school met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Je komt te werken in een hecht, enthousiast team. Op de functies is de CAO-VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling
en relevante werkervaring. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.