Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
752040 Docent tekenen/handvaardigheid 0,7 fte
Dienstverband
Toegevoegd op
9 november 2020
Eind Datum
20 november 2021
Functie naam
Tekenen
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,7
Provincie
limburg
Plaats
Gennep
Aanvang functie
09-11-2020
Organisatie
Elzendaal College - locatie Gennep
Website

Elzendaal College – locatie Gennep uit Gennep zoekt een 752040 Docent tekenen/handvaardigheid 0,7 fte per 09-11-2020

Het Elzendaalcollege biedt elke leerling een optimale kans om het diploma te behalen dat het beste bij zijn of haar capaciteiten past. Onze school heeft twee vestigingen, een in Boxmeer en een in Gennep.
In Boxmeer biedt het Elzendaalcollege leerlingen vmbo theoretisch/gemengde leerweg, havo, atheneum en gymnasium aan.
In Gennep bieden we de onderwijsvormen vmbo basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, theoretisch/gemengde leerweg en havo/vwo juniorcollege (leerjaar 1 t/m 3) aan.
Op beide locaties halen we, met een scherpe blik op de toekomst, het maximale uit een leerling. Dit doen we in een veilige, vertrouwde en tegelijkertijd innoverende leeromgeving waarbij onze leerlingen alle aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Met ingang van 4 januari 2021 tot en met 8 juli 2021 zijn wij op zoek naar een enthousiaste tweedegraads docent tekenen/handvaardigheid (LB) voor onze locatie te Gennep.
Het betreft een tijdelijke vacature met een werktijdfactor van 0,7 (18 lessen onderbouw VMBO) ter vervanging van een afwezige collega.
Onze voorkeur gaat uit naar een collega met een diploma HBO Docent Beeldende Kunst en Vormgeving.

Een uitgebreide functieomschrijving vindt u in het OMO functieboek, hiervoor kunt gebruik maken van de volgende link:
https://www.omo.nl/werken-en-leren-bij/werken-bij/functieboek/cDU475_Functieboek.aspx

Heeft u affiniteit met VMBO-leerlingen en denkt u dat u een geschikte kandidaat bent voor deze vacature? Reageer dan uiterlijk 20 november a.s. via https://vacatures.omo.nl. Omdat we alle sollicitaties graag via dezelfde weg willen ontvangen, willen wij u vragen om uitsluitend via de link op de website van OMO te solliciteren op deze vacature.

Werken aan uw eigen toekomst en aan de toekomst van onze leerlingen. Dat doen we samen! Ons Middelbaar Onderwijs en haar scholen zien het samen zorgen voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs als belangrijkste taak. Dit als voorbereiding van onze leerlingen op een vervolgopleiding én op een plaats in de maatschappij. Onderwijs dus in het belang van onze leerlingen, ouders en de samenleving van morgen. Ongeacht talenten en sociale achtergronden. OMO is een schoolbestuur van meerdere scholen voor voortgezet onderwijs in Noord-Brabant. Scholen met bijna allemaal een katholieke signatuur, die ieder op hun eigen manier voortgezet onderwijs aanbieden. Ondersteund door een krachtig personeelsbeleid en volop faciliteiten voor innovatieve ontwikkelingen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.