Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
(Aankomend) Docent Maritiem en techniek
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
21 december 2018
Eind Datum
21 februari 2019
Functie naam
Techniek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Provincie
friesland
Plaats
Harlingen
Aanvang functie
1 april 2019
Loon indicatie
Inschaling is afhankelijk van de mate van bevoegdh
Organisatie
Maritieme Academie Harlingen
Website

De docent Maritiem en techniek verzorgt samen met collega’s de lessen Maritiem en Techniek aan de derde en vierde klassen van het VMBO. Daarbij ligt de nadruk op het verzorgen van de lessen metaalbewerking en 2D en 3D tekenen.

Wegens vertrek van een van onze collega’s zijn wij per april 2019 op zoek naar :
 
(Aankomend) dDcent Maritiem en techniek ( 0.8 FTE)
 
De docent Maritiem en techniek verzorgt samen met collega’s de lessen Maritiem en Techniek aan de derde en vierde klassen van het VMBO. Daarbij ligt de nadruk op het verzorgen van de lessen metaalbewerking en 2D en 3D tekenen.
 

 

  • Affiniteit met het werken met jongeren tussen de 14 en 16 jaar
  • Ervaring met metaal bewerken en 2D en 3D tekenen.
  • Ervaring in de maritieme sector dan wel affiniteit met deze sector
  • Bereidheid tot het volgen van aanvullende opleidingen en bij onvoldoende bevoegdheid de opleiding tot docent Maritiem en techniek

Voor deze functie geldt dat zij valt onder de cao vo. Inschaling is afhankelijk van de mate van bevoegdheid en ervaring. Daarnaast bieden wij goede arbeidsomstandigheden binnen een klein team. De Maritieme Academie Harlingen is onderdeel van de Dunamare
Onderwijsgroep ( zie www.dunamare.nl)
 

De Maritieme Academie Harlingen (MAH), onderdeel van Dunamare Onderwijsgroep, verzorgt voor ongeveer 200 leerlingen vmbo-onderwijs (basis, kader en gemengd), gericht op binnenvaart, kustvaart en zeevaart. Daarnaast biedt de academie mbo-, zeevaart- en binnenvaartonderwijs aan ongeveer 400 leerlingen. De school beschikt over een modern gebouw, samen met het Maritiem College IJmuiden over drie opleidingsschepen voor het vmbo en een full mission simulator voor de binnenvaart. Aan de school is huisvesting verbonden waar de leerlingen wonen. Hierdoor kunnen zij zich voorbereiden op de praktijk, waarbij zij als bemanningsleden met elkaar op een schip zullen wonen. Naast vmbo-onderwijs verzorgt de academie ook maritiem contractonderwijs: cursussen en trainingen aan mensen die werkzaam zijn in de maritieme wereld, met als doel om hen bij te scholen en hun vakkennis op peil te houden. Nieuw zijn onze opleidingen Haven en Vervoer en de Maritieme Mavo (gemengde leerweg). Ook is er ten behoeve van de zeevaart voor mbo- en hbo-leerlingen een maritiem trainingscentrum op het terrein van de MAH gevestigd.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.