Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Accountmanager & Docent Wetenschap- en Techniekonderwijs
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
16 oktober 2020
Eind Datum
16 november 2020
Functie naam
Docent Dienstverlening en Producten
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 - 0,8
Provincie
utrecht
Plaats
Utrecht
Aanvang functie
1 januari 2021
Organisatie
WisMon bèta onderwijsinstituut
Website

WisMon bèta onderwijsinstituut uit Utrecht zoekt een Accountmanager & Docent Wetenschap- en Techniekonderwijs per 1 januari 2021

Wie is WisMon?
Bij WisMon staan we elke dag voor de mooie uitdaging om bèta-, wetenschap en techniekonderwijs leuk en toegankelijk te maken voor iedereen. Met een jong en gezellig team verzorgen wij onder andere deficiëntie-cursussen, ontwikkelen wij lesmateriaal en geven
wij lessen m.b.t. wetenschap en techniek en 21e-eeuwse vaardigheden in heel het land. Voor ons team Innovatief Onderwijs zijn wij op zoek naar een enthousiaste Accountmanager & Trainer die graag ook zelf voor een klas staat. 

Functieomschrijving
Voor ons team zijn wij per 1 januari 2021 op zoek naar een enthousiaste collega die enthousiast is over Wetenschap & Techniek en dit enthousiasme over weet te brengen aan scholen en docenten. 

Als Accountmanager & Trainer bij het team Innovatief Onderwijs ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de bekendheid van WisMon en haar producten en diensten binnen het onderwijs. Dit kan zowel voor het primair als voor de onderbouw van het voortgezet
onderwijs zijn. Je bent actief in het zoeken van raakvlakken tussen WisMon en de scholen.

Je bent bekend met wetenschap & techniekonderwijs en hebt affiniteit met de 21e-eeuwse vaardigheden, waaronder het inzetten van maakonderwijs of innovatieve leermiddelen zoals Robotica & Programmeren, Virtual Reality en 3D-Printen om techniekonderwijs te stimuleren.
Je zorgt voor een juiste vertaling naar concrete producten en activiteiten, draagt zorg voor een goede kwaliteit en zorgt voor concrete samenwerkingsverbanden met de scholen.
 
Samen met je collega’s ben je elke dag bezig om het bèta, wetenschap en techniekonderwijs binnen scholen te innoveren en scholen hierover te enthousiasmeren.

 

Concreet bestaan je werkzaamheden onder andere uit:

  • Dagelijks actief zoeken en aangaan van nieuwe samenwerkingen met scholen en samenwerkingspartners op het gebied van primair en voortgezet onderwijs in en/of door heel Nederland;
  • Het geven van onze trainingen en advies op maat aan docenten, W&T coördinatoren en bestuurders omtrent wetenschap en techniek en de 21e-eeuwse vaardigheden;
  • Het geven van workshops aan leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs;
  • Het mede-ontwikkelen van nieuwe trainingen, producten en/of diensten van WisMon;
  • Werkzaam op projecten zoals: Wetenschap & Techniek, Maakkunde, of het mede vormgeven van projecten gerelateerd aan Sterk Techniek Onderwijs.

We zoeken iemand:
– met een afgeronde relevante HBO- of WO- opleiding;
– die van aanpakken houdt en snel kan schakelen;
– die commercieel kan denken en denkt in termen van kansen;
– het leuk vindt om voor de klas te staan en anderen iets te leren;
– die affiniteit heeft met het PO en met het VMBO;
– een sociaal persoon die ook zelfstandig goed kan werken;
– die gestructureerd kan werken;
– die het een uitdaging vindt passende oplossingen te vinden voor onze klanten;
– die administratief sterk is;
– voor wie klantvriendelijkheid vanzelfsprekend is;
– die bereid is om te reizen door heel Nederland (liefst in bezit van eigen auto).- communicatief vaardig, inlevend en betrokken is;
– werkervaring binnen een commerciële en aan het onderwijs gerelateerde organisatie is een pré.
 

Wij bieden:

  • Een dynamische functie binnen een groeiende en enthousiaste organisatie;
  • Een jong en gedreven team als collega’s;
  • Een fijn kantoor op een prachtige plek in hartje Utrecht;
  • Een vergoeding van € 2.500,- tot € 3.200,- bruto in de maand op fulltime basis (fulltime = 40 uur in de week);
  • Een laptop, mobiel en gepaste reiskostenvergoeding.

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs. 

Naast deficiëntiecursussen om bètavakken te behalen, bijles en aangepast bèta-onderwijs voor anderstaligen, verzorgen we advies en implementatietrajecten, nascholing voor docenten, gastlessen voor leerlingen en praktische arrangementen voor scholen. Hiermee werken we aan innovatie op het gebied van wetenschap en techniek en 21e eeuwse vaardigheden binnen thema’s zoals onderzoekend & ontwerpend leren, 3D-printen, robotica en programmeren en VR. Tevens ontwikkelen we onderwijs voor onderwijsinstellingen, diverse uitgevers en samenwerkingspartners. 

Door lesgeven te combineren met werken aan vernieuwend onderwijs creëren we combibanen en maken we het onderwijs aantrekkelijker voor docent én leerling. 

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.