Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Adjunct- directeur
Dienstverband
Toegevoegd op
7 september 2020
Eind Datum
28 september 2020
Functie naam
Adjunct directeur VO | MBO
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8-1,0
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Katwijk
Aanvang functie
Per direct
Loon indicatie
Schaal 12
Organisatie
Stichting Andreas College
Website

Stichting Andreas College uit Katwijk zoekt een Adjunct- directeur per Per direct

De Stichting Andreas College voor Christelijk Voortgezet Onderwijs te Katwijk e.o 
zoekt voor de locatie Pieter Groen 2 enthousiaste, verbindende en ondernemende adjunct-directeuren om ons team te versterken en om zich voor langere tijd aan onze school te binden. De adjunct-directeur beschikt over gedegen kennis van voortgezet onderwijs
en gaat vernieuwing niet uit de weg. De vacatures zijn ontstaan wegens de groei van de school (uitbreiding in de formatie) en het vertrek van een adjunct-directeur die elders een nieuwe uitdaging aangaat.

Over ons
Jouw team, jouw uitdaging
Je bent onze teamspeler in de directie en je geeft leiding aan je eigen team. Je geeft leiding aan de ontwikkelingen en resultaten in dat team, draagt bij aan de ontwikkeling van het centrale beleid en de vernieuwing van het onderwijs van de locatie.
Je bent verbindend, stimuleert en inspireert mensen. Je herkent en erkent de kwaliteiten van de medewerkers en weet deze effectief in te zetten. Je bent in staat de kwaliteit van het onderwijs in kaart te brengen, te beoordelen voorstellen te doen en acties
te ondernemen waar dat nodig is. Je werkt nauw samen met 4 collega-adjunct-directeuren onder de verantwoordelijkheid van de directeur van de school.
 

Over jou
Wij vinden het belangrijk dat je

  • er zin in hebt onze school te komen versterken!
  • in staat bent om docenten te coachen m.b.t. de uitoefening van hun docentschap;
  • in staat bent om in een complexe omgeving werk goed te organiseren;
  • in staat bent de kwaliteit van het onderwijs te monitoren en acties te ondernemen;
  • substantieel bijdraagt aan de onderwijsontwikkelingen op korte en lange termijn;
  • op een heldere manier je visie en opvattingen kan verwoorden;
  • een onderwijsbevoegdheid hebt.

 

Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Verder zijn er ook nog:

  • opleidingsmogelijkheden
  • salaris conform cao VO en een eindejaarsuitkering van 8% 
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden.  

Het dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband voor een periode van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden. 
 

Pieter Groen (mavo-, havo- en vwo-onderwijs)
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo-onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. Op alle niveaus wordt tweetalig onderwijs (tto) aangeboden. De school telt ruim 1500 leerlingen en is groeiende vanwege goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. Pieter Groen is een school voor ondernemend leren, en heeft als extra een eigen Academy waarin wetenschap, techniek, musical of sport gekozen wordt. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.   
 
Vakcollege Rijnmond (vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg)
Vakcollege Rijnmond biedt vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg aan ca. 700 leerlingen. Onder het motto “voor denkers en doeners” kunnen onze leerlingen zeer praktijkgericht onderwijs volgen en zich breed ontwikkelen. Dit alles in een veilige en prettige omgeving.

Limes praktijkonderwijs
Limes praktijkonderwijs is een school waar ruim 230 jongeren zich onder het motto ‘Limes verlegt je grenzen’; ontwikkelen tot zelfstandige en verantwoordelijke mensen. Zelfredzaamheid en toeleiding naar het werk zijn hierbij sleutelwoorden. Voor het tweede jaar op rij is Limes in 2016 verkozen tot Excellente School.
Als werkgever biedt Limes een aantrekkelijke werkomgeving met professionele en leuke collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit in een nieuw gebouw in een prachtige omgeving direct aan de kust.

Alle scholen zijn onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.