Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Adm. ondersteuning roostermaker-303
Dienstverband
Toegevoegd op
3 september 2020
Eind Datum
30 september 2020
Functie naam
Administratief Medewerker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Waalwijk
Aanvang functie
03-09-2020
Organisatie
OMO SG De Langstraat - Dr. Mollercollege
Website

OMO SG De Langstraat – Dr. Mollercollege uit Waalwijk zoekt een Adm. ondersteuning roostermaker-303 per 03-09-2020

Goed onderwijs maak je samen!
Dr. Mollercollege in Waalwijk biedt aan ca. 1240 leerlingen havo-, atheneum- en gymnasiumonderwijs aan. Op alle afdelingen kan er ook TTO gevolgd worden. De school maakt deel uit van OMO Scholengroep De Langstraat die verder bestaat uit het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Het Dr. Mollercollege heeft met onmiddellijke ingang een vacature voor een

administratief medewerker M/V
(ondersteuning roostermaker),
die graag bijdraagt aan eigentijdsonderwijs in een organisatie die daarbij past.

Het betreft vooralsnog een tijdelijke functie voor dit schooljaar met ingang van 1 oktober of zoveel eerder als kan. Afhankelijk van de ontwikkelingen in de school kan het dienstverband met tenminste één jaar verlengd worden. De omvang van de vacature is 0,4 fte gespreid over vijf ochtenden en wordt gehonoreerd conform de CAO VO met schaal 4.
Het Dr. Mollercollege is volop in ontwikkeling. Dit schooljaar zijn we gestart met het nieuwe onderwijsconcept en de daarbij horende organisatie. Tevens worden fasegewijs laptops voor leerlingen ingevoerd.

Taakinhoud
-Je verwerkt en publiceert de dagelijkse roosterwijzigingen;
-Je maakt toetsweekroosters, examenroosters en roosters voor ouderavonden;
-Je ondersteunt de roostermaker bij het roosterproces ten behoeve van het basisrooster.

Profiel
-Je beschikt over vaktechnische kennis van de administratieve en logistieke processen m.b.t. het roosteren;
-Je hebt aantoonbare ervaring als zelfstandig roostermaker, net als ervaring met het roosterprogramma Zermelo;
-Je hebt ervaring met het schooladministratiesysteem Magister;
-Je bent vaardig in het omgaan met Office;
-Je bent vaardig in het maken van dagroosters, toetsroosters en roosters ten behoeve van ouderavonden;
-Je bent een teamspeler die ook goed is in zelfstandig werken;
-Je bent mensgericht, efficiënt en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
-Je bent accuraat, dienstverlenend, klantgericht, proactief, discreet, flexibel en stressbestendig;
-Je weet van aanpakken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature of het Dr. Mollercollege kun je contact opnemen met Martijn Dekker (hoofd beheer en organisatie), tel. 06-45316284 of via de website www.drmollercollege.nl.
Solliciteren: Uitsluitend via www.omo.nl.

Goed onderwijs maak je samen!  
 
OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.500 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremontcollege, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘onderwijs op maat’ concept op het Van Haestrechtcollege en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc-mavo.

Het Dr. Mollercollege is een scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo (gymnasium en atheneum) met twee vestigingen, een in Kaatsheuvel en een in Waalwijk. In Kaatsheuvel worden alle leerwegen van het vmbo aangeboden. In Waalwijk worden de theoretische leerweg van het vmbo, havo en vwo aangeboden. In klas 1, 2 en 3 wordt binnen het vwo tweetalig onderwijs (Engels) aangeboden. De school kiest voor kleinschaligheid binnen het grote geheel. Elke locatie heeft zijn eigen leerlingen, leiding, staf en docententeam.
Het grote geheel maakt mogelijk dat leerlingen zonder problemen doorstromen naar andere schooltypes en zo het diploma halen dat bij hen past. De kleinschaligheid in deelscholen voorkomt dat leerlingen verloren lopen en zorgt voor een flexibele organisatie.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.