Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Administratie Medewerker
Functie naam
Administratief Medewerker
Toegevoegd op
25 juni 2019
Eind Datum
25 juli 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Dienstverband
tijdelijk, vast
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Diemen
Aanvang functie
z.s.m.
Loon indicatie
CAO PO
Organisatie
Jenaplan bs De Nieuwe Kring
Website

Administratief Medewerker gezocht

Ben jij een administratieve kracht met een hart voor de school?

                         Dan is De Nieuwe Kring op zoek naar jou!

ONZE SCHOOL
Jenaplan bassischool De Nieuwe Kring is een vernieuwingsschool in Diemen. De school telt ruim 370 leerlingen in 15 (stam)groepen verdeeld over vier bouwen. Het onderwijs wordt verzorgd door ruim 30 medewerkers die veelal parttime aan de school verbonden zijn.
Het unieke onderwijsconcept  zorgt voor een specifiek aanbod, waardoor ouders van leerlingen bewust kiezen voor De Nieuwe Kring. Naast het gebruikelijke schoolse aanbod vinden wij de ontwikkeling van de leerhouding, de zelfstandigheid, de creativiteit, het
kritisch bewustzijn en sociale vaardigheden bij onze leerlingen van groot belang. 

WIJ ZOEKEN
Een administratief medewerker voor 24 uur in de week, vanwege het vertrek van onze huidige functionaris. Het dienstverband start per 1 september aanstaande of zo veel eerder als mogelijk. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.
Uit je profiel blijkt dat je ervaring en een passende opleiding hebt, waardoor je werkzaamheden kunnen bestaan uit algemene administratieve ondersteuning, invoeren van administratieve gegevens en controle hiervan, het controleren van (sub)administraties en
het gestructureerd en accuraat verwerken van aangeleverde documentatie. Meer specifiek verzorg je de administratieve verwerking en afhandeling van de financiën, heb je kennis van Parnassys, en heb je ervaring met het notuleren (inclusief verslaglegging) van
vergaderingen.
Je bent flexibel, kunt structureren, prioriteiten stellen en zorgvuldig werken. Je hebt kennis van administratieve processen en je bent enthousiast en betrokken en kunt prima zelfstandig en in teamverband werken.
In overleg wordt op professionele en zorgvuldige wijze een inwerkprogramma opgesteld, zodat je snel vertrouwd raakt met de collega’s, de leerlingen, de werkwijzen en de gebruiken in de school. 
Herken je jezelf in het bovenstaande? Heb je interesse? Solliciteer dan!

DAN BIEDEN WIJ JOU

  • Een uitdagende werkomgeving waar elke dag anders is.
  • Collega’s, leerlingen en ouders met hoge verwachtingen.
  • Een collegiaal team en begeleiding op maat.
  • Een salaris dat past bij wat je kunt en laat zien, conform de CAO PO.
  • Een vast dienstverband als je de (inhoudelijke) klik hebt gevonden met onze school.

Jenaplan basisschool De Nieuwe Kring is een vernieuwingsschool in Diemen. De school telt 370 leerlingen in 15 (stam) groepen verdeeld over vier bouwen. Het onderwijs wordt verzorgd door ruim 30 medewerkers die veelal part time aan de school verbonden zijn. Zij geven het onderwijs vorm op basis van de ideeën van Peter Petersen, de grondlegger van het Jenaplan. Naast het gebruikelijke schoolse aanbod vinden wij de ontwikkeling van de leerhouding, zelfstandigheid, creativiteit, kritisch bewustzijn en sociale vaardigheden bij onze leerlingen van groot belang. 

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.