Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Administratief secretarieel medewerker
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
27 oktober 2020
Eind Datum
27 november 2020
Functie naam
Secretaresse
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Provincie
overijssel
Plaats
Almelo
Aanvang functie
6 januari 2021
Organisatie
CSG Het Noordik
Website

CSG Het Noordik uit Almelo zoekt een Administratief secretarieel medewerker per 6 januari 2021

In verband met zwangerschapsverlof zijn wij zijn voor onze vestiging Noordikslaan van CSG Het Noordik per 6 januari 2021 op zoek naar een:

Administratief secretarieel medewerker
(0,5 – 0,6 FTE) 
Je werkdagen zijn bij voorkeur maandag, woensdag en vrijdag.

Wie zijn wij
CSG Het Noordik is een scholengemeenschap met een christelijke grondslag. Wij geloven dat onze wortels ertoe doen voor de samenleving van morgen. Onze medewerkers zetten zich in om de talenten van leerlingen optimaal te ontplooien en hun kennis te vermeerderen.
Dit doen we door onderwijs te bieden van hoge kwaliteit in een uitdagende, inspirerende en veilige omgeving.

De functie
Als administratief secretarieel medewerker bied je ondersteuning aan de leden van de schoolleiding. Jouw taken bestaan uit:

 • Het voorbereiden van de agenda en stukken voor de MT-vergaderingen (met schoolleiding) en het Vestigingsoverleg (overleg met directeur en teamleider OOP), notuleren en uitvoeren van acties;
 • Het opstellen van verschillende rapporten en overzichten en signaleert en rapporteert de voortgang aan de leden van de schoolleiding;
 • Afspraak planning en agenda beheer voor de vestigingsdirecteur;
 • Het verwerken van correspondentie;
 • Het opstellen en versturen van interne nieuwsbrieven;
 • Het verwerken van wijzigingen/toevoegingen in het jaarrooster;
 • Het bijhouden, verwerken en archiveren van documentatie op het intranet Sharepoint NL van onze vestiging.

 

Wie ben jij
Jij bent een collega die:

 • MBO+ werk- en denkniveau heeft, richting administratief/secretarieel;
 • Goed zelfstandig kan werken;
 • Zich mondeling en schriftelijk goed uitdrukken;
 • Aantoonbare ervaring heeft in een soortgelijke functie;
 • Vaktechnische kennis heeft van secretariële en organisatorische ondersteuning;goede kennis van Office 365 (Outlook/Sharepoint/Excel/Word/Teams)

Beschik jij over bovenstaande kwaliteiten? Solliciteer dan op deze uitdagende functie.

Wat bieden wij

 • een uitdagende en betrokken werkomgeving;
 • een aanstelling voor de duur van het zwangerschapsverlof;
 • inschaling volgens de cao-vo;

CSG Het Noordik is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium met vestigingen in Almelo, Vriezenveen en Vroomshoop. In totaal heeft de school, verspreid over de vestigingen, ongeveer 3300 leerlingen en 370 personeelsleden. Iedere vestiging heeft zijn eigen traditie en schoolcultuur en profileert zich hiermee binnen de kaders van de school.

Onderwijs draagt bij aan de ontwikkeling van mensen, zodat zij kunnen deelnemen aan vervolgonderwijs, werk en het maatschappelijke verkeer. Voor ons betekent dit dat elke leerling telt: iedereen verdient kwalitatief goed onderwijs en krijgt de mogelijkheid eigen talenten te ontwikkelen. In ons onderwijs vormen vakinhoud en vaardigheid het fundament en werken we daarnaast aan het ontwikkelen van een persoonlijke levenshouding. Dat doen we met een activerende didactiek en door samenwerkend leren.

Wij leren en werken in een sfeer van vertrouwen, openheid en aandacht. Wij houden rekening met talenten, eigenschappen en persoonlijke situaties van onze leerlingen en medewerkers. Al onze medewerkers geven vanuit een persoonlijke beleving van het christelijk geloof vorm en inhoud aan het onderwijs.

CSG het Noordik wil voor haar medewerkers een professionele werkgever zijn. Alle medewerkers dragen bij aan het gezamenlijk resultaat en aan kwaliteitsverbetering van het onderwijs. Dit vereist van onze medewerkers een instelling waarbij onderlinge samenwerking, vertrouwen, respect en collegialiteit nadrukkelijk aanwezig zijn. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij als werkgever en medewerkers aandacht geven aan en kansen creëren voor eigen en andermans ontwikkeling. Medewerkers voelen zich verantwoordelijk en werken met een permanent oog voor kwaliteit. Het bieden van mogelijkheden tot zelfontplooiing is vanzelfsprekend. Wij hebben scholingsplannen die uitgewerkt worden in een jaarlijks scholingsaanbod, waarop medewerkers kunnen intekenen. Aan personeelsleden wordt de mogelijkheid geboden een EHBO/AED-cursus en/of BHV-cursus te volgen.

Naast de bovenstaande scholingsmogelijkheden biedt CSG Het Noordik nog andere arbeidsvoorwaarden, zoals salarissen conform de CAO-VO gebaseerd op het functiewaarderingssysteem FUWA–VO,een gunstige eindejaarsuitkering, regelingen als het fietsplan, betaald en onbetaald ouderschapsverlof en bedrijfsfitness. Voor onderwijsondersteunend personeel zijn flexibele werktijden bespreekbaar. Dankzij de gunstige verlofregeling zijn onderwijsondersteunende personeelsleden alle schoolvakanties vrij net als de docenten. Met uitzondering van de zomervakantie. Deze vakantie is voor onderwijsondersteunend personeel vijf weken.

Kortom: kies voor een uitdagende functie bij een goede werkgever als
CSG Het Noordik, waarbij aandacht is voor zowel de mens als resultaat!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.