Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Afdelingsleider mavo
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
12 oktober 2020
Eind Datum
12 november 2020
Functie naam
Afdelingsleider
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 - 1,0fte
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Naaldwijk
Aanvang functie
per direct
Loon indicatie
12 cao-VO
Organisatie
Interconfessionele Scholengroep Westland
Website

De Interconfessionele Scholengroep Westland (ISW) biedt voortgezet onderwijs op alle niveaus op zes locaties in Naaldwijk, ’s-Gravenzande en Poeldijk. Voor de locatie ISW Hoogeland in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een afdelingsleider mavo.

De Interconfessionele Scholengroep Westland (ISW) biedt voortgezet onderwijs op alle niveaus op zes locaties in Naaldwijk, ’s-Gravenzande en Poeldijk. Voor de locatie ISW Hoogeland in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een afdelingsleider mavo.
 
De missie van ISW Hoogeland is verwoord in vijf woorden:
Samen zorgen we voor degelijk en uitdagend onderwijs in een
vertrouwde
en moderne schoolomgeving.
 
De locatie ISW Hoogeland is een school voor mavo, havo en vwo en heeft ongeveer 1800 leerlingen. Naast een Technasium- en Bèta Challenge opleiding, bestaat er de mogelijkheid om Cambridge Engels en Spaans te volgen. ISW Hoogeland heeft een prachtig gebouw en
biedt een plezierige werkomgeving met een duidelijke organisatie en prettige leerlingen en collega’s. De mavo-afdeling is in beweging, waarbij de ontwikkeling van de speciale leerroute Bèta Challenge het meest duidelijke voorbeeld is. De afdeling bestaat uit
de leerjaren 2, 3 en 4 mavo.
 
Plaats in de organisatie
Hoogeland ligt aan de rand van Naaldwijk en is een van de zes vestigingen van ISW. De schoolleiding bestaat uit een locatiedirecteur, twee adjunct-directeuren en zes afdelingsleiders. Deze vormen in nauwe samenwerking het managementteam van Hoogeland. De afdelingsleiders
worden op hun afdelingen ondersteund door leerlingcoördinatoren. De te benoemen afdelingsleider legt verantwoording af aan de adjunct-directeuren en de locatiedirecteur. Hij/zij is integraal verantwoordelijk voor de afdeling mavo, stimuleert en coacht het
docententeam van de afdeling. Samen geven zij vorm aan de ontwikkelingen van deze afdeling. De afdelingsleiders verzorgen een beperkt aantal lessen.   
 

Profiel

 • U beschikt ten minste over een hbo-werk- en denkniveau.
 • U bent in het bezit van een relevante lesbevoegdheid met bij voorkeur leservaring in mavo- klassen.
 • U bent een stevige, proactieve en resultaatgerichte persoonlijkheid die in staat is op verschillende niveaus in de school te acteren en te verbinden.
 • U bent in staat om de afdeling mavo en haar ontwikkeling herkenbaar neer te zetten voor zowel leerlingen, docenten en ouders.
 • U heeft visie om het onderwijs toekomstbestendig te maken en de goede resultaten van de afdeling te continueren.
 • U bent in staat theorie om te zetten naar een werkbare praktijk. U kunt delegeren, maar tegelijkertijd het overzicht bewaren.
 • U communiceert helder, stelt grenzen en zet duidelijke lijnen uit, zodat leerlingen en collega’s tot hun recht komen.

 
 Resultaatsgebieden

 • Focus op de afdeling mavo (de leerlingen, medewerkers, ouders).
 • Ontwikkeling van de afdeling, vooral op onderwijskundig gebied.
 • Samen met het management werken aan het gezamenlijk schoolbeleid.
 • Begeleiden van de ontwikkeling van medewerkers in de afdeling (gesprekscyclus).

 
Typecast
Wij zoeken een afdelingsleider die van aanpakken weet en als meewerkend voorman/-vrouw midden in de school staat. Contactueel sterk, duidelijk, doortastend en met een groot verbindend vermogen. Maar bovenal een collega met passie voor de leerling en het mavo-onderwijs.
 
 

Salariëring vindt plaats naar schaal 12 cao-VO voor minimaal 0,8 FTE.

ISW is een interconfessionele scholengroep. Onze school biedt voortgezet onderwijs op alle niveaus op zeven locaties in Naaldwijk, 's-Gravenzande, Monster en Poeldijk. Elk met een eigen karakter, altijd dichtbij. Ondanks de verschillen in onderwijsniveau en sfeer hebben onze locaties veel gemeen. Wij bieden de leerlingen alle ruimte om zich verder te ontwikkelen, binnen duidelijke grenzen. Wij zorgen voor een vriendelijke, vertrouwde omgeving, waarin alle leerlingen zich van harte welkom voelen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.