Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Afdelingsleider
Toegevoegd op
10 oktober 2019
Eind Datum
1 november 2019
Functie naam
Afdelingsleider
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Krommenie
Aanvang functie
1 januari 2020
Loon indicatie
12
Organisatie
Bertrand Russell College
Website

Het Bertrand Russell College zoekt vanaf de kerstvakantie een inspirerende en creatieve afdelingsleider voor havo 4 en havo 5 voor 0,8 fte.

Wij zoeken een inspirerende, creatieve en bij voorkeur ervaren afdelingsleider voor havo 4 en havo 5. Deze afdeling van het Bertrand loopt voorop in het verbeteren en vernieuwen van ons onderwijs.
 
We zijn aangesloten bij het landelijke netwerk Havisten Competent. Hun uitgangspunten geven richting aan hoe we met deze bijzondere, soms lastig te motiveren groep leerlingen het beste resultaat behalen. Ons onderwijs is toekomstgericht, levensecht, zoveel
mogelijk op maat en we hechten veel waarde aan buitenschoolse activiteiten. We proberen havisten op te leiden tot echte wereldburgers die klaar zijn voor het hbo, maar ook vaardigheden hebben opgedaan waar ze de rest van hun leven wat aan hebben.
 
Een supermentor zoeken we niet, die zitten namelijk gewoon in het team van ongeveer twintig docenten. Samen met de afdelingsleider zijn zij verantwoordelijk voor de resultaten en het welbevinden van ongeveer 300 leerlingen. De afdelingsleider zorgt voor een
schoolklimaat waarin leerlingen en docenten kunnen uitblinken en groeien. Met de docenten uit jouw team voer je functioneringsgesprekken en ben je de direct leidinggevende. Het uitblinken van leerlingen is niet alleen een cijfermatige optelsom: formatief evalueren
en het analyseren van gegevens die worden gegenereerd via de kwaliteitsagenda dragen bij aan het succes van de afdeling. De basis moet op orde zijn om creativiteit mogelijk te maken. Op het Bertrand is dat volgens de inspectie al jaren prima voor elkaar.
 
De afdelingsleider havo bovenbouw heeft een belangrijke plek binnen de schoolleiding waarin de rector, conrector en drie collega-afdelingsleiders samen het beleid van de school vormgeven en borgen. Ons schoolplan geeft richting aan de toekomst van het Bertrand
Russell college.

Tot slot geef je twee uur per week les (0,1 fte). Je werkzaamheden zijn verdeeld over vier werkdagen. Welke dat zijn, bepalen we in overleg.

We zoeken iemand die graag samenwerkt, maar ook doortastend en besluitvaardig is. Als afdelingsleider op onze school moet je stressbestendig zijn, snel kunnen schakelen, niet bang zijn voor een confrontatie op z’n tijd, maar vooral glimmende ogen krijgen
over wat jij kunt bijdragen aan het succes van onze leerlingen en het werkplezier van onze collega’s.
 
Herken je jezelf hierin en beschik je over de volgende ervaring en diploma’s:

  • Coördinerende ervaring in het voortgezet onderwijs;
  • Ervaring met het aansturen van verandering en ontwikkeling;
  • Ervaring in het werken met digitale leermiddelen;
  • Een eerstegraads lesbevoegdheid.

Dan zien wij ernaar uit je te ontmoeten!

 

Het gaat om een tijdelijke functie voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. De omvang van de aanstellins is 0,8 fte, waarvan een lestaak van 0,1 fte  De functie wordt gewaardeerd in schaal 12 (min. € 3561, max. € 5546), aangevuld
met een bruto toelage van € 260 per maand.

Voor alle medewerkers van OVO Zaanstad zijn de afspraken over hun arbeidsvoorwaarden vastgelegd in de cao VO. Ook bieden we een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bedrijfsfitness, een fietsenplan en een collectieve verzekering. Kijk
voor meer informatie op www.ovo-zaanstad.nl.

Daarnaast heeft OVO Zaanstad de
8ste school
: de drijvende kracht achter innovatie op onze scholen. Enthousiaste teams en ambitieuze docenten ontmoeten en inspireren elkaar in de 8ste school. We nodigen ook jou uit om in de 8ste school jouw visie te delen op buitengewoon goed onderwijs.

Voor en door alle OVO-medewerkers is er de
OVO Academie
. De academie ondersteunt het leren en floreren van onze medewerkers, met een uitgebreid aanbod op het gebied van na- en bijscholen en (persoonlijke) ontwikkeling. Onderwijs van de toekomst vraagt om vaardigheden en kennis van de toekomst.

Het Bertrand Russell College is een school voor havo en atheneum in Krommenie met 1172 leerlingen. Er werken ongeveer honderd medewerkers. Dag in dag uit zetten wij ons in om onze leerlingen optimaal voor te bereiden op hun toekomst. Het Bertrand Russell College: een geweldige schooltijd!
 
Hoofd, hart en handen
In een uitdagende en veilige omgeving verbinden we theorie en praktijk op alle niveaus en in alle onderwijssoorten. Door dit aanbod ontdekken leerlingen wat ze nodig hebben en  ontwikkelen zij zich breed: cognitief, creatief, fysiek én sociaal.
 
Structuur biedt ruimte
We spelen in op verschillen zodat we iedere individuele leerling de kans geven zijn dromen, ambities en talenten te realiseren. Dit maatwerk in leren vraagt om het doorbreken van bestaande structuren en het realiseren van nieuwe.
 
Docent als lerende professional
De docent is de professional die de leerling uitdaagt met activerende lesvormen in een inspirerende educatieve omgeving. Hij leert de leerling eigen keuzes te maken, ondersteunt en gidst de leerling.
 
Onze extra’s
Cambridge Engels, keuzelessen in klas 1 t/m 3, jaarlijks maatschappelijke themadagen, Bertrand Russell Tribunaal, digitale klassen, aangesloten bij Havisten Competent en Wetenschapsoriëntantie Nederland (WON).

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.