Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Allround leerkracht, met ervaring in onderbouw.
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
9 september 2019
Eind Datum
30 september 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 Fte
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
Z.s.m.
Loon indicatie
L10
Organisatie
Overhoeks
Website

Ambitieuze leerkracht om het onderbouw team te versterken!

Basisschool Overhoeks is een basisschool die geopend is sinds augustus 2010 en zijn negende schooljaar ingaat. Wij leggen het accent op effectief leren. Een belangrijk uitgangspunt is kinderen de kans geven hun talenten te ontwikkelen. De visie van Overhoeks
is dat kinderen zich maximaal moeten kunnen ontplooien. De basisvaardigheden van rekenen, taal en lezen staan centraal. Hiervoor maken wij gebruik van de nieuwste lesmethodes waarmee onderwijs op maat wordt aangeboden. Daarbij komen de wereldorientatie en
de creatieve vakken volledig aanbod tijdens de IPC-lessen.  
 
Wij zijn een groeischool. De school telt momenteel 350 leerlingen verdeeld over 14 groepen. Speerpunten van de school zijn:

 • Vijf gelijke schooldagen 08.30 tot 14.00 uur
 • Engels vanaf groep 1
 • Werken met de methode International Primary Curriculum (IPC)
 • Aandacht voor de 21e eeuwse Vaardigheden.

Wij zijn op zoek naar ambitieuze leerkracht die ervaring heeft in de onderbouw en ons team willen versterken om de school verder uit te bouwen.
Het betreft een vacature voor drie of vier dagen, uitbreiding met extra dagen, eventueel op een andere school van Innoord, is ook mogelijk.
 

FUNCTIE-EISEN & SPECIFIEKE COMPETENTIES
Wij verwachten van onze collega’s:

 • Goede ICT-vaardigheid (omgaan met touchscreen, tablet, Snappet)
 • Thematisch werken volgens het IPC (International Primary Curriculum)
 • De bereidheid om Engels te geven en bereidheid tot bijscholing van de eigen taalvaardigheid
 • De bereidheid om met de eigen groep te lunchen.

Inschaling conform CAO PO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij Innoord.

 • Al onze leraren in opleiding (lio) worden gewoon betaald.
 • We hebben een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering (IPAP).
 • Met ingang van 2018 hebben we, vooruitlopend op landelijke ontwikkelingen, extra betaald Partnerverlof ingevoerd. Zo krijgen onze medewerkers vanaf 2018 vijf dagen partnerverlof (3 dagen extra dus) en in 2019 zelfs twee weken partnerverlof (vijf dagen extra).
  Voor medewerkers die, vanaf juli 2020, gebruik maken van het aanvullende verlof, wordt het salaris aangevuld tot 100%.
 • We vergoeden voor alle medewerkers (leerkrachten, onderwijsondersteunend personeel en directie) extra reiskosten boven de CAO-regeling (de subsidie van de gemeente Amsterdam betreft alleen de leerkrachten).

Innoord is het bestuur van alle zestien openbare basisscholen die Amsterdam-Noord rijk is. De stichting is verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 4000 kinderen.
Innoord, voorheen Stichting Openbaar Onderwijs Noord, is voortgekomen uit het stadsdeel Amsterdam-Noord. Tot 2008 lag het schoolbestuur van de openbare basisscholen in Amsterdam-Noord in handen van het stadsdeel. Het jaar ervoor had de stadsdeelraad van Amsterdam-Noord besloten om het basisonderwijs te verzelfstandigen in de vorm van een bestuurscommissie. Daarom werd vanaf 1 januari 2008 de Bestuurscommissie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam-Noord eindverantwoordelijk voor het onderwijs dat in de openbare scholen wordt verzorgd. Door de oprichting van een aparte stichting op 30 december 2010 heeft het schoolbestuur een onafhankelijkere positie gekregen. Vanaf 2 juni 2017 zijn we verder gegaan onder de naam Innoord.

De stichting is onderdeel van de Federatie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam. Ook Amsterdam West Binnen de Ring (AWBR), Samen tussen Amstel en IJ (STAIJ), Stichting Sirius, Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel en Stichting Westelijke Tuinsteden (STWT) zijn lid van deze federatie.

Visie
Ieder kind heeft een talent en elk talent is even belangrijk. Ongeacht afkomst, cultuur, IQ, opvoeding of geloof. Het is de kunst dat talent te vinden en tot bloei te laten komen. En dat talent te versterken. Dat schept zelfvertrouwen, zelfstandigheid en zelfbewustzijn. En dat positieve zelfbeeld zorgt later voor actieve wereldburgers die volwaardig meedoen in de maatschappij.

Missie
De toekomst voorbereiden op onze leerlingen. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar het is vooral een statement. We willen ermee zeggen dat we met ons onderwijs invloed willen uitoefenen op de toekomt. Kinderen zijn de toekomst.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.